mandag 12. mai 2014

mammakos

Da var det min tur med første innlegg som permanent DT her hos PLiN :) Jeg har kosa meg med bilder av lillegullet mitt, og tatt for meg både de "perfekte" bildene og de mindre perfekte bildene.

Det er akkurat det jeg liker så godt med PL, at terskelen for å bruke bildene er så mye lavere at det gjør ingen verdens ting om de er litt uklare, for mørke, for lyse, objektene er for nærme eller for langt unna, ja i det hele tatt alt som gjør bildene uscrappelige i tradisjonell scrapping og gjør at bildebunken bare vokser og vokser..

 Den første siden jeg skal vise i dag, er en dobbelside med en tradisjonell LO og en PL-side, og som du ser, så er det litt ulik kvalitet på bildene her. Jeg har matchet sidene med gulldetaljer og blåtoner, men jeg liker å tone det litt ned på PL-sidene siden jeg syns det fort kan bli rotete med for mye elementer med så mange bilder. På LOen er det kun tittelen som ikke er fra Studio Calico. 

 PL-kortene er fra Simple Stories (Sn@p) sitt guttesett og fra KaiserCraft's Snapshot. Pynten på PL-siden er også fra Studio Calico. Det nederste bildet har også fått et tekststempel fra Papirdesign.

Den andre siden jeg skal vise i dag, er et resultat av min dårlige humor; jeg syns det er skikkelig artig å scrappe rare grimaser, sleving, gulp (alt som mannen i huset vanligvis vil forkaste umiddelbart), og det er akkurat det jeg har gjort her hvor lillebror gremmes over blitslyset og gjesper høyere enn høyest! 
Dette er baksiden på den forrige siden jeg viste, så her har jeg kun brukt ei lomme. Tilfeldigvis så passa to av kortene også på baksiden, så øverst til venstre og nederst til høyre har jeg kun brukt ett kort (Sn@p og KaiserCraft). De to andre kortene er fra Midnight Edition

8 kommentarer:

 1. Jättesöta bilder och så härligt med all journaling! Orden kompletterar fotona och gör det till en super-helhet, där minnena är bevarade för all framtid! Viktigt och fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for gode ord Cornelia :)

   Slett
 2. Så artige sider! Også elsker jeg variasjonen i "perfekte" bilder og de som er mer blinkskudd enn perfekte.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk, alltid moro å variere og teste ut nye kombinasjoner både av bilder og av dilldall :)

   Slett
 3. Herlige foto og flotte PL-sider! :)

  SvarSlett
 4. Koselige sider du har laget, og jeg elsker "blinkskudd" bildene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Randi Elisabeth :) blir alltid i like godt humør når jeg ser disse bildene, håper objektet tenker det samme når han blir større, hihi ;)

   Slett