søndag 4. mai 2014

Våre nye DT- Jenter ♥

Hei alle sammen, ja i dag har jeg den glede å vise frem våre to nye DT-jenter. Jeg virkelig gleder meg til å få se disse to jobbe og vise frem sine PL sider. Jeg tror jeg rett og slett overlater ordet til dem.
                                                             
                                                       Lene ♥


Heihei :)

Jeg er så heldig at jeg får lov å fortsette som fast DT etter å ha vært gjesteDT i april, og jeg gleder meg utrolig mye til å få være med å inspirere, utfordre og spre ordet om lommescrapping :D

Kort om meg selv
Navnet er fortsatt Lene, og jeg er fortsatt to år unna det store 30-tallet (ikke lenge igjen til det bare er ett år igjen, men alderen skjemmer ingen sies det...) Mamma til to gutter, som så klart er mine store scrappeobjekter :) storebror blir fire til sommeren og lillebror kom til verden rett etter nyttår, med andre ord så henger tåka langt nedom skuldrene og babybobla er veldig stor og lyseblå!

Jeg ble bitt av papirbasillen sommeren 2007, og fram til storebror ble født så laga jeg hovedsakelig kort, men siden da har jeg stort sett kun scrappa bilder. Som med det meste anna av nye retninger innenfor scrappingen, så skulle jeg iallefall ikke begynne med lommescrapping da jeg først blei oppmerksom på det rundt førjulstidene, men desto mer jeg så av det, desto mer nysgjerrig blei jeg, og før jeg visste ordet av det så var både lommer, minikit og corekit på vei i posten, og alt restepapiret mitt kutta opp i 3x4 og 4x6-størrelser ;)

Jeg elsker å få brukt alle bildene som blir knipsa i hytt og pine, og se at bunken minker, og veit at jeg ikke er aleine om den følelsen ;) Jeg har mange ganger savna det å kunne vise en historie med bildene, noe som er ganske utfordrende i tradisjonell scrapping, men i lommescrapping er jo det hele poenget, og endelig føler jeg at bildene kommer til sin rett.

Jeg jobber fortsatt med å finne "min stil", men som guttemamma er det ikke mye sukkersøtt og blomstrete, så det setter jo så klart sitt preg på stilen. Ellers så blir veien stort sett til mens jeg går, men utstyr skal det altså ikke stå på... ;)
Du kan å besøke min blogg her

Vennlig Hilsen Lene Fredrikstad.                                                                Anna ♥


Anna Sandén heter jag. Bor i Sverige och kanske mer känd som ronjabus i scrapvärlden. Jag arbetar som studie- och yrkesvägledare med ungdomar och älskar mitt arbete!
Jag är lever ihop med mitt livs kärlek och har två barn (Victor 21 år och Alva 14 år). Vi har en hund och en quarterhäst så det finns alltid något som förgyller dagen som är värt att dokumentera i min scrapbooking. Jag brinner för att fånga de små detaljerna i mitt liv med min iPhone eller min Nikonkamera. 
Jag har scrappat periodvis sen 2003, mest layouter i alla varianter och i varierande stilar men även en del kort. 
Det finns inte mycket tid över i min vardag så när jag ska scrappa så måste det gå fort och vara smidigt. Jag älskar att testa olika saker inom scrapbooking och när jag började med Project Life för första gången så kändes det som att jag "hittat hem" inom scrapbookingen. .
Jag är även stolt DT för den svenska butiken Scrapfabriken.se där jag också visar Project Life. 
Jag har tagit delar av det ursprungliga tänket kring Project Life och gjort det till mitt eget. Fotar ögonblicken, skriver några rader och dekorerar. Dessa foton och kort odlar sedan fram ett fint album i snabb takt och denna kommer ju självklart att vara mycket betydelsefull i framtiden.
Jag tar foton nästan varje dag och väljer ut vilka som ska få "representera" veckan som gått. Jag ser framemot att vara med i designteamet i den här fina bloggen och hoppas kunna inspirera er med "min PL-stil" framöver. Min privata blogg hittar ni här: asanden.se

Med vänlig hälsning, Anna Sandén


3 kommentarer:

  1. Flotte jenter dere har fått med på laget!
    Lykke til :-)

    SvarSlett
  2. Så flotte nye DTer, gleder meg til å se hva dere blir å kreere. Gratulerer så mye begge to ♥ Og tusen takk til Project Life Norge bloggen, her er det alltid noe klokt eller inspirerende å lese og se ☺

    SvarSlett