mandag 9. juni 2014

Gamle minner blir til nye...

Heisann og god mandag, jorunn her. Jeg må bare si at jeg er så forelsket i Project Life, lommescrapping eller hva du vil kalle det. For gamle album får nytt liv, gamle minner blir til nye minner.

Vi har fått kitt fra TheGreenHyena og det er det jeg skal vise dere i dag, jeg har laget to sider med det vi DTjenter har fått av dem.



Jeg bare digger disse sommerlige arkene vi har fått, jeg brukte disen til Project Life til å stanse ut det jeg trengte, og når arkene var så forskjellige men samtidig passet så godt sammen var det ikke noe problem å lage litt enkle kort med disse 6*6 arkene. Bildene er av min kjære tenåring Emilie, som her ved 2 år elsket å springe etter humlene, det gav seg heldigvis fort da hun ble stukket. Da var det godt med en liten sjokoladetrøst. Vi fikk å Hello disen, og den digger jeg, det er utrolig hva man kunne gjøre med den, jeg har vist en måte, og de som kommer etter meg vil vise en annen måte.



Selve pyntingen med hjerter og slik er fra mitt eget lager, men noen ganger synes jeg det er greit å bruke ord fra selve kortene, eller ark. Jeg er blitt utrolig glad i det etter at jeg startet med Project Life.  Jeg har å masse washitape men er ikke så veldig flink til å bruke det, men det skal jeg bruke mer av på Pl, det gjør seg synes jeg.

Jeg synes det var artig å se hvor forskjellig vi løste oppgaven med å lage fra kittet til TheGreenHyena, så gled dere til resten av uken, for denne uken så kjører vi innlegg hver dag, for å vise dere hva vi har laget med disse produktene vi har fått.

Linda har laget et innlegg om TheGreenHyena HER, der finner du informasjon om dem og måneds kittene de lager. Hvis du vil ta deg en tur innom dem så kan du trykke på bilde



Det var det jeg hadde for denne gang, ha en nydelig mandag og ei flott uke ♥

Klemm Jorunn

4 kommentarer:

  1. Sommarglada, härliga sidor där jag särskilt gillar den nedersta!

    Det är så otroligt kul med PL, fast jag tror jag ska börja använda det norska ordet istället. Lommescrapping är ett ord som ligger så skönt i munnen *S*

    Ha en fin vecka!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei corenlia, det er så trivelig med besøk av deg, tusen takk for herlige kommentarer du legger igjen hos oss ♥ Lommescrapping er et artig ord ja.. Egentlig bedre en Project Life :) Ha en nydelig mandag ♥

      Slett
  2. Så herlige sider du har laget. Farger til å bli glad av. Og så kjekt å "endelig" kunne gjøre noe "fornuftig" he he med de gamle bildene. Jeg har også funnet frem en del gammel som jeg skal gyve løs på fremover tenkte jeg :) Takk for inspirasjon :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Randi, ja gamle album blir nye nå det er helt klart :)

      Slett