søndag 8. juni 2014

Gjestedesigner for Juni - 2. Innlegg

Hei alle sammen, Linn igjen her Da var det på tide med en side til fra meg. Dette er altså så morro å holde på med! Har sittet og sett igjennom mange bilder som ikke ble med i den vanlige scrappebunken. Hurra så mange fine bilder altså, som perler på en snor! Som jeg gleder meg til å få dem i PL album altså!

Før jeg viser dere hva jeg har laget, må jeg bare minne dere på utfordingen jeg la ut forrige søndag og med det en veldig flott premie fra TreL.

Så til min side som var som sagt veldig koselig å få lage. Dette er om vår datter som får fiske for første gang. Jeg tok bilde av PL-siden før jeg fikk med datostempelet for dagen. Det er stemplet nå rett under der hvor det står Saltstraumen. Saltstraumen har vært med min ektemann siden han var bare en liten gutt selv. Siden den gang har han dratt og fisket der hvert eneste år. Da jeg ble endel av hans liv, ble jeg med på tradisjonen. Og som vant fisker fra før var det bare stas. Så Saltstraumen er et dyrebart sted for vår familie ♥

Jeg har ikke pyntet disse kortene så mye som på den forrige siden. Jeg følte bildene er sånne perler at det eneste som er med, er for å fremheve det jeg vil skal fremheves.
Det skjønneste med Project Life er at man kan vise en hel historie. Her har jeg fått med bildene fra begynnelse til slutt kan man vel si. Og ikke minst ordene som ble utvekslet mellom disse to. Som jeg nesten enda kan høre når jeg ser bildene. 

Jeg har brukt av serien: Cinnemon project life og et mønsterark fra Glitz Design Fabulous Fall serien. Da fikk jeg også brukt diesen fra Becky Higgins i 4x6, så slapp jeg å kutte det ut på frihand ;)
Serien Cinnamon passet så perfekt til bildene syns jeg. De får fram de vakre dype bergene bak mine kjære. Og fikk mine to enda mere fram i sentrum. Jeg er glad i pynt og detaljer, men må ha bildene tydelig i fokus. Helst om jeg klarer å få dem til å poppe ut mot en, da er jeg virkelig fornøyd. 
Jeg fikk virkelig brukt skrivegenene mine på denne siden hehe (kremt like god som jeg skravler *plystre*) Til og med skrive på bildene igjen wiiii, var jo sånn man gjorde før jo! Da blir det jo så mye mer morro for de som skal se i albumet. Jeg er så glad i spesielt det bildet over her. Jeg til og med husker hva Mia sa her til pappaen og vi humret så godt. Søte egne pia vår ♥
På bildet over her er det egentlig en stor lomme på 4 x 6, men det passet bedre å ha det slik for det jeg ville ha med. Så for å få det stabilt i lommen. Brukte jeg et annet ark bakom og festet disse flotte kortene oppå. Ble ikke så verst fant jeg ut ;) Arket bak er også såpass tynt, at det vil ikke bli et problem når jeg skal pynte på lommene på baksiden

Som nevnt ble det ikke så mye pynt på denne siden. Men her er hva jeg har brukt i tillegg til kortene: MME Tiny Word Stickers, American Crafts - Amy Tangerine Transparent Letter Stickers, Chipboards/trepynt, Papirdesign button som passet perfekt med teksten "For en dag".

 Da håper jeg alle har en nydelig søndag og nyter pinsen akkurat slik dere måtte ønske ♥ Her blir det familie kos og kanskje til og med litt tid til mere PL Scrapping whoho!! Har så mange ideer og planer nå at jeg satser på noen timer med PL kos ja;) 

Ha en fin fin søndag, vi ses om en uke
Linn3 kommentarer:

 1. En sida, där jag bara älskar ALLT! Brunt är min favoritfärg och du har verkligen använt den på bästa sätt tillsammans med det rosa i fotografierna och små turkosa inslag här och där. Otroligt snyggt!
  Vacker handstil har du också och din journaling, både på papper och foton, är outstanding!

  Jag blir sååååå inspirerad!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh Cornelia tusen tusen takk, nå ble jeg så glad og rørt♥

   Slett
 2. Enda en flott side fra deg. Liker :) Flott inspirasjon. Jeg elsker brunt og turkis/lyseblått sammen så dette falt virkelig i smak. Liker den "enkle" pyntingen og tekst rett på bildene. Du har fin håndskrift ;)

  SvarSlett