fredag 15. august 2014

Gjestedesigner august #3

Det er nå blitt tredje fredag i august og jeg - Christin er tilbake med noen sider til dere.  Jeg fortsetter med å ha mye luft og hvitt og har ikke overdrevet med dekorasjoner - det overlater jeg mer til mine layouter.

I min bloggrunde i dag fant jeg en tutorial på Tim Holtz sine sider med en teknikk på hvordan man kan lage fine resist og vannfargekort. Jeg anbefaler dere å ta en titt.  Jeg har i stedet valgt å gjøre motsatt av dette og i stedet for å embosse for å få resistteknikk har jeg tatt en pensel og fargelagt kortet og så embosset over - litt enklere...

Jeg blandet vann og mist først.Jeg forsøkte meg med både med hvit og med gullembossingpulver og ble mest fornøyd med gull.


Det finnes mange fine maler å få kjøpt for å sy på papir, jeg har tatt en litt enklere løsning - søkte på stitching + scrapbook og fikk opp noen egentlig dårlige kopier. men det er nok for å kunne lage hull.


Har brukt brodertråd - 3 tråder - kan kanskje med fordel reduseres..Her er ferdige resultatet4 kommentarer:

  1. Lekker PL side <3....likte dine tutorials på egne kort! Skal teste det ut :-D

    SvarSlett
  2. Nydelig lyse farger :) Embossing er undervudert, jeg har tatt frem mine gamle for en tid tilbake og de har fått nytt liv he he

    SvarSlett
  3. Ljust, fräscht och mycket snyggt!

    SvarSlett