onsdag 11. februar 2015

Prosjektet mitt....

Tenkte jeg kunne gi dere en liten oppdatering på hvordan prosjektet mitt går...
Dere kan lese om det her.

Jeg har faktisk hengt med... Veldig enkle sider, og kun minimalt med tekst, men en morsom liten bok som ungene liker å se i, selv om det bare er noen  sider der enda ;)

Uke 1,

Uke 2; der kom nyheten om at det kommer ett nytt verktøy som gjør at du kan smelte lommene sammen, enten lukke de eller lage nye lommerstr, og mens vi venter på dette vidunderet av ett verktøy, så kom også tipset om at man kan gå på biltema å kjøpe en svipenn til 99 som gjør samme nytta..
Som sagt så gjort... Det funker... men en svipenn er mye varmere, da det er beregnet til tre og ikke små plastlommer.. men er du kjapp går det veldig fint...


Nærbilde av lomma, "sveiset" med svipennen fra biltema. ;)


Uke 3:


Uke 4


Uke 5:


Jeg har ikke laget uke nr 6 enda, men er ganske fornøyd med egen innsats siden vi kun er 3 dager inn i uke 7. Så jeg er ikke så langt etter...

Ha en fin uke :D
Linda

1 kommentar:

  1. Kjempearti å se.. men ikke alle dessverre som har tid til å sette seg ned med bilder slik, men ser fordelen med å gjøre det.. Som sagt det er jo et valg vi tar.. Kjekt å lage etter hvert, for da husker en jo ting slik de oppstod, og da går ingenting i glemmeboka. Skl bliarti å følge med videre.

    SvarSlett