onsdag 10. juni 2015

PLiN er GDT hos Scrappeland

Nå i juni har vi vært så heldige å få være GDT (gjestedesignerteam) hos Scrappeland hvor vi har en utfordring gående nå.
             

Utfordringen var denne; Bli inspirert av bildet, fargene eller teksten.

Elisabeth H leverte denne:

Jeg brukte Pl kort fra Kaiser Craft. Synes Kaiser Craft har så utrolig mange fine serier. Jeg kjøper mine pl kort hos Scrapomania. Her finner du så utrolig mye fint. Jeg bruker ofte stempler til pynt og bling må jeg ha med. Bildene jeg har scrappet denne gangen er av min 3 kjære tantebarn. Livet hadde hvert veldig tomt uten dem. Her hadde vi oss en kveldstur på fjellet med masse latter og morro.


Jorunn hadde en dobbelside:

Jeg brukte PL kort fra Kaiser Craft, fra kitet til Scrapomania, jeg falt hodestups for det. For ikke snakke om at jeg brukte bilder fra PLiN sin første hyttetur i fjor, en nydelig plass på Bømlo. Jeg har en spesiell higen etter rammer, og jeg føler jeg alltid må ha det med på mine PL, eller Loer, ja til å med kort.  Ellers så har jeg brukt en del små stæsj jeg hadde liggende.

                                       

 Linola leverte denne:

Jeg har brukt kort fra mitt nye favoritt-kit; Adventure fra Becky Higgins. Utrolig morsomt kit, med både fine duse kort og mer artsy kort. Kan virkelig anbefales, du finner det er hos Scrapomania :D
Mine bilder er fra vårt livs beste ferie i Danmark i fjor, med mine brødre, svigerinner, tanteunger og far. Vi var 13 stykker som bodde sammen, og vi hadde fantastiske dager <3

Gå over til Scrappeland å se hva vi skriver, og bli med på utfordringen du og :D
(bidrag til utfordringen SKAL leveres på scrappeland)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar