onsdag 16. september 2015

Presentasjon av nybegynner DT Graciela

Hei vi hos PLIN er skikkelig glade for å få Graciela inn i teamet vårt som " Nybegynner"

Det var Linda som lurte på om det ikke hadde vært greit å få noen som har blitt hekta på PL og kjøpt mye utstyr, men ikke kommet så mye lengre enn å sitte og se på alt de hadde kjøpt. Det er noe vi alle kan lære litt av tenker vi. Vi gleder oss til å følge Graciela sin vei videre.

Hilsen alle oss i teamet ♥


Mitt navn er Graciela (cielo/gracielaslife i nettverden) og har bodd i Norge siden 2001. Kommer opprinnelig fra Uruguay. Bor i Haugesund med samboeren min og våre 4 prinsesser 2000, 2003, 2003 og 2013. Til daglig jobber jeg som pedagog i en barnehage. Fritiden min går til barn, mann og hus, samt til mine mange hobbyer. Har alltid vært kreativ, men i 2002 begynte å lage kort og scrappe litt og ble fort hekta.

Har prøvd meg på forskjellige stiler men den jeg føler meg per i dag mest komfortabel med er clean and simple. Lager allikevel litt forskjellig, liker å ta hensyn på hva andre liker siden jeg selger mine kort og andre små kreasjoner.

På en treff i våren ble jeg introdusert til Project life av DT-Linola, et par timer etterpå satt jeg på plassen min med alt som jeg trengte til å komme i gang med PL og et par tusen kroner fattigere, men jøss så lykkelig jeg følte meg!
På treffet fikk  jeg lage en side, men da jeg kom hjem fikk alle tingene en fint plass på hobbyrommet men det var det. Kan med hånda i hjerte si at jeg vet ikke hvor jeg skal fortsette hehe :)

Føler meg heldig som fikk være en del av designteamet til Project Life Norge. Tenk å få mulighet til å bli en "nybegynner" DT, fantastisk! Gleder meg til å lære i lag med dere som kanskje som meg syns at PL virker veldig spennende men klarer ikke å komme seg skikkelig i gang. Så jeg håper at dere har lyst til å følge med, la seg inspirere og leke sammen med meg. Jeg er iallfall klar og gleder meg til å ta fatt på oppgaven.

-Graciela-

3 kommentarer: