onsdag 30. september 2015

Vinneren av utfordring # 9 September.

Hei, da har vi kommet til den vanskelige delen av utfordringene våre, nemlig å finne en vinner, og topp 3. Spesielt når alle egentlig er en vinner. Ja det kommer så utrolig mange flotte bidrag.

Jeg vil starte med hva dere kunne vinne i September.Så har vi Topp 3. For å si det slik det var få poeng som skilte de som havnet på topp 3 og de som ikke kom med.

Nr 1 Er Marit Staaf med denne flotte siden fra en ferietur. Skjønner godt at du elsker denne plassen. Flott løsning på oppgaven.Nr 2 er Linda med denne flotte barne siden, utrolige herlige bilder, som taler for seg selv. Det flotte med slike sider som dette er at du ikke trenger så mye for å fremheve bildene, for bildene taler et helt eget språk.


Nr 3 er Malin med denne flotte uke siden. Å sette sammen bilder fra en hel uke er ikke det letteste, men her er det gjort helt perfekt. Det var topp 3 vår, dere kan smykke dere med denne i bloggen deres.Så har vi kommet til vinneren vår, og vi har gått tilbake til å trekke vinnere. Denne gangen var det nr 2 som ble trukket som vinner, som er Mona. Gratulere så mye. Send oss en PM eller mail med adressen din så vi kan få sendt deg premie.


Du kan smykke deg med denne i bloggen din.


I morgen kommer det ny utfordring. Gleder meg allerede til å se hva som blir laget til det.

Ha en nydelig kreativ dag.

1 kommentar: