onsdag 24. februar 2016

En tid er over, en ny begynner...

Pga diverse omstendigheter ser jeg meg i rettferdighetens navn nødt til å overlate DT-plassen min til noen andre. Det er av mange grunner veldig dumt, men når det først bare er sånn, så anser jeg det som det mest riktige. 

Jeg kommer jo så klart ikke til å slutte å scrappe, eller å henge her inne i denne bloggen, ALDRI i livet......hallo liksom. 

Utrolig moro å være med i DT her, men alt gøy har en ende. Og vil akkurat DU ha det like gøy som jeg har hatt, så har du sjansen til å sende inn en DT søknad HER!!

I mitt forrige innlegg hadde jeg jo en oppsummering så og si av diverse PL sider jeg har laga mens jeg har vært i DT her, og jeg må si at av alle disse jeg har laga så har jeg jo noen "favoritter" og det er;
 Denne siden fordi det var en av de første jeg lagde for DT, og hvor jeg tar for meg den geniale (synes jeg i allefall...hehe) bruken av Pinterest og nedlasting av PL-kort derfra også. Sist men ikke minst -fargene....
**********


 Denne PL-siden fordi jeg her har fått dokumentert hver mnd i både litt tekst og bilder. Samtidig som jeg har fått pynta på noen bilder, men hovedsaklig en ren bilde PL-side.
**********


Til slutt denne her omtrent ene og alene fordi jeg synes bursdagsbilder er så vanskelig. Mye folk, mye farger og mye som skal formidles. Men, ved PL gikk jo dette strålende, for her kunne jeg jo bruke mye bilder, mye tekst og mye farger....altså en vinn-vinn situasjon!!
**********


Det er vemodig, det er leit, og det er kjempedumt, men noen ganger må man ta valg og da må man stå for de valgene, og mitt valg nå har vært å takke pent og pyntelig for meg. Gleder meg oppriktig til å se hvem som kommer av nytt friskt pust inn i DT, ikke nøl med å søke!!

Masse klemmer fra DT- Elisabeth Helland

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar