mandag 2. oktober 2017

Fickor i 6X6 och återanvändning (resirkulere)

Hej Gunilla här,
Har ni också lyckats samla på er mängder av pynt, papper och kanske har ni som jag kvar platsfickor som aldrig använts? Jag köpte för flera år sen en storpack av PL-fickor och har nu fått över ett ovanligt format på fickorna (lommer): 6X6 tum. 

Jag bestämde mig att nu ville jag använda både plastfickorna och överblivet pynt och ett vackert papper som jag aldrig vågat använda - för att det var så vackert! Så här blev slutresultatet:

Framsidan: 
Tänk så dum man är som sparar på vackra papper - de ska användas!Baksidan: 
Baksidan av pappret var också vacker, men kanske lite rörig. Det gjorde inte så mycket för fotona var lugna. Här är lite närbilder på det pynt som jag använt.

Journalingen skrev jag med skrivmaskin på ett PL-kort och stämplade aktivitetsord som tex "Eating", "Wanting" som rubriker . Lite washitejper, randigt papper som jag fått av en granne, gamla genomskinliga vimplar och annat överblivet pynt. (Här har jag följt veckans skiss, när jag tillverkade denna. )Jag upprepade en del tejp och satte på enkla puffy-stickers som blivit över (x och hjärta). 


Jag hade också kvar lite chip boards-tecken som jag upprepade. 
Dessutom hade jag clearstickers med texten "enjoy this moment"En del text skriver jag redan inne i min mobiltelefon-app 
direkt på fotot, men sen lägger jag till ett par extra stickers. 


Hoppas du också blir inspirerad till att återanvända (resirkulere) 
material du hittar hemma, det vore kul om du ville 
visa upp det i vår Face-book sida. Du kanske även sett att DT-Marit visat hur du kan återanvända minnen från resor (se länk) och ha i ditt album.

DT-Gunilla
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar