torsdag 2. november 2017

Love is in the air

Hej!
Nu var det dags för mig, DT-Marit, att inspirera igen.
Idag bjuder jag på ett romantiskt och somrigt uppslag från ett bröllop jag var på i juni. Det var min svåger som gifte sig, så för mig kändes det extra roligt att skapa kring denna händelse.

Eftersom jag och min man stod för barnpassningen i kyrkan så hann inte jag ta så mycket bilder. Och efter vigseln åkte vi och hämtade maten. Så flera av bilderna i mitt uppslag har bröllopsfotografen de anlitade tagit. Stort tack Cecilia för att jag fick använda dem. Ni som är nyfikna hittar Cecilias portfolio här: Sicilja Photography 

Liksom mitt förra inlägg så har jag inte använt specifika PL-saker. Jag vill även här visa hur du på enkelt sätt och med inte allt för mycket saker kan skapa dina sidor. 

På detta uppslag har jag använt mönstrat papper, doilies och dies av olika slag. Saker man ofta har hemma om man gjort kort, LO eller liknade.
Jag har istället för enamal dots använt mina halvpärlor jag brukar ha när jag gör kort. Tyckte de gav ett lite mer glamoröst intryck än de platta och matta enamal dotsen.Jag har använt samma papper på hela mitt uppslag, pappret "Into the Wild" från Prima marketings collection "Wild&Free". Jag stansade ut bokstäver i cardstock i en grön ton som passade brudbuketten och fortsatte sedan på fjärilstemat eftersom de fanns på pappret.För att inte det rosa skulle ta överhand valde jag att använda baksidan av pappret på ett av korten. Förvånande nog gick den i mörka toner, men jag tyckte det blev en snygg kontrast och stämde överens med färgerna från kyrkan. Fjärilarna klippte jag ut från samma papper.Lite kort journaling fick jag med, men ville inte fylla ett helt kort. Så jag skrev bara på en liten bit av vitt papper och valde sedan att dekorera med en blomma jag stansat ut i olika färger från en Magnolia-die.På sidan 2 har jag fortsatt i samma tema. Samma papper och 
samma typer av dekorationer.Även här en kort journaling, mera fjärilar och utsansad hjärt-bård.
En enda typisk PL-sak har jag använt på mitt uppslag, en die cut i guld. Den 
matchade både i ord och i tårtans guldiga underlägg.I sin helhet blev uppslaget så här:


Med dessa sidor vill jag återigen visa att man behöver inte ha massa PL saker hemma för att göra PL.
Med lite mönsterpapper, dies och halvpärlor så kommer man långt.

Tack för besöket! Lämna gärna en liten kommentar.
Scraphälsningar från Sverige!

Följ mig på Instagram: marit_pysslar eller oss på Project Life i Norge på: projectlifeinorge.

3 kommentarer: