søndag 25. mars 2018

Summering av jubileumsveckan

NO: Søndag og siste dag på vår jubileumsuke. Vi 5 i designteamet har laget hvert vår inspirasjonsbidrag som dere kan bli inspirert av. Så nå gleder vi oss til å se hva dere lager:) 
SV: Söndag och sista dagen på vår jubileumsvecka. Vi 5 DT har nu visat upp varsitt bidrag som ni kan inspireras av. Så nu är det er tur att skapa.


Bli inspirert av våre sider og legg igjen linken til din blogg her på mandagens innlegg.
Du er da med på utfordringen og kan vinne fine premier fra  Maja DesignSirap i ParisBye9design og også en RAK fra designteamet.
Tolka våra sidor och länka upp era bidrag på måndagens inlägg. Ni hittar det inlägget och alla regler här.
Ni är då med och tävlar om fina vinster från Maja DesignSirap i ParisBye9desing och en RAK från designteamet.


Husk at du også kan vinne på kommentarer på våre inspirasjonsbidrag, både her i bloggen og på Instagram. Det er et lodd pr kommentar.
Glöm inte bort att ni även kan vinna på lottning av insända bidrag och kommentarer. Kommentera våra inspirationsinlägg från veckan som gått, samt våra inlägg på Instagram, och ni får varsin lott per kommentar.

Alle innleggene finner du her: 
Samtliga inlägg hittar ni här:

Frist for innlevering av bidrag og kommentarer er 30 april kl. 23:59
Lykke til!!!



lørdag 24. mars 2018

4-års jubileum - DT-Monica


Då er det min tur til å inspirere dere i forbindelse med 4-års dagen til PLiN, hipp hipp hurra!

                                       Det er superflotte premier å vinne i konkurransen.
Bli inspirert av en eller flere av våre sider og delta.  Les mer om det her.

Eg vil vise dere ei enkel side fra en fin vårdag kor vi var på Sanden i Naustdal. Der er det et stort uteområde med forskjellige skulpturer.

Her har eg tatt utgangspunkt i at "colablomstrene" og dyret som junior sitter på er fargene i bildene. Slik at det ble en enkel pynt i fargene rød og grønn. Har ikkje brukt dymo tapet på evigheter, men syns eg det passa fint på dette bilde.



En liten blomst måtte være med som pynt siden det var på bilde :-)



               Vil du være med å feire vår 4-års dag og ha muligheten til å vinne flotte premier?
La deg inspireres av sida mi og lever til utfordringa her.

Mulighetene er mange. Hva som inspirerer deg er heilt opp til deg.
Men husk å fortell oss hva som inspirerte deg akkurat deg!



Du har fram til 30. april kl 23:59. I begynnelsen av mai, vil vi i teamet kåre en vinner. Vi kommer også til å trekke en random vinner. Då er det mulighet for alle å vinne.


Det var alt fra meg, gleder meg til å se alt det fine dere lager!
God påske!
Klem DT-Monica

fredag 23. mars 2018

4-års jubileum - Hurra for frisk luft!


Hei, i dag er det jeg DT-Bente-Heidi som skal vise dere min side og inspirere dere:) 
Project Life i Norge feier sin 4-års dag denne uken, og vi har har innlegg hver dag. 

Det er superfine premier å vinne i vår konkurranse. 
Bli inspirert av en eller flere av våre sider og delta.  Les mer om det her.


Jeg har laget en side fra søndag 15. oktober. En deilig søndag hvor jeg fikk til både en joggetur og en del "slækking" på sofaen. Det er det nye settet fra Ali Edwards som jeg har brukt her, og jeg bare elsker de fine fargene. Flaks at det matchet mine ullsokker, hi hi.


Hovedkortet er pyntet med litt wasi tape, canvas og en sticker. Datoen er skrevet i det lille grå hjertet.


Tekst kortet er fra et tidligere sett, men det passet så fint. For når jeg løper så er det en slags mindfullness og tankene bare flyter. Godt å få luftet hjernen.


Noen ord om hvorfor dette gir meg mening, og et kort pyntet med wasi tape og stickers


Jeg har drodlet litt på siden, både med prikker, streker og litt korte tekster. Det rammer inn bildene litt, og får kortene til å henge sammen.




Det var alt fra meg i dag. 

Vil du være med å feire vår 4-års dag og ha muligheten til å vinne flotte premier?
La deg inspireres av min side og lever til utfordringen her.
Mulighetene er uendelig. Hva som inspirerer akkurat deg er det kun du som vet.
Men pass på og fortell oss hva som inspirerte deg :-)

Du har frem til 30 April kl 23:59. I begynnelsen av Mai, vil vi i teamet kåre en vinner. Vi kommer også til å trekke en random vinner. Så her har alle en sjanse til å vinne.

Du har også mulighet til å vinne enda en premie på Instagram. Legg igjen en kommentar på mitt innlegg på Instagram idag, og du er med i trekningen.

Lykke til, jeg gleder meg til å se hva dere lager.  
GOD PÅSKE:) Klem Bente-Heidi







torsdag 22. mars 2018

4 års jubileum-DT Elisabeth

Hei. Da er det min tur DT-Elisabeth og vise dere min inspirasjon til vår 4 års utfordring. Jeg har laget en side til mitt ukes album. Dette var uke 37 for 2017.



Jeg har brukt en del dies og diecut på denne siden.
Brukt pl-kort fra forskjellige pakker.


Har også skrevet noe journaling, denne uken.
Smiliediesen var en gave fra en venninne, så den var ekstra kjekk å bruke på denne siden.




Har også brukt litt stempel på denne siden.


 Dette var mitt inspirasjonsbidrag. Vill du være med og konkurere, så skal du bli inspirert av min side og lage noe til utfordringen.
Kanskje har du også fått en gave du ikke har brukt før, eller holder på med ditt ukesalbum, Bruk dies, bli inspirert av fargene, bruk mine sider som en skisse til din side.... Mulighetene er uendelig. Hva som inspirerer akkurat deg er det kun du som vet.
Men pass på og fortell oss hva som inspirerte deg :-)

Du har frem til 30 April kl 23:59. I begynnelsen av Mai, vil vi i teamet kåre en vinner. Vi kommer også til å trekke en random vinner. Så her har alle en sjanse til å vinne.

DU har også mulighet til å vinne ennå en premie. Legg igjen en kommentar på mitt innlegg på Instagram idag, og du er med i trekningen.

Lykke til, jeg gleder meg til å se hva dere lager.
Klem DT-Elisabeth

For å lese mer om utfordringen og legge inn ditt bidrag følg denne linken:

onsdag 21. mars 2018

4 års-jubileum - DT Gunilla

Hej, då var det min tur, DT-Gunilla att visa min inspirationssida för vårt 4-årsjubileum, och försökte idag att skriva både på svenska och norska. 

Jag har skapat en sida för vecka 13 i mars 2017 kl 7.30 varje dag, och använt samma material som jag hittade hemma och som även finns med i den vinst som "Sirap-i-Paris" sponsrar med. Det är så fina PL-kort, som även har guld-inslag, och sen en hel del stickers. 
Det är en smal insticks-sida plus en vanlig 12X12 tums-sida. Längst upp till vänster har jag stämplat med "Malins stämplar", som också är en av våra sponsorer.

Her er min inspirasjonsside for vårt 4 års jubileum.
Jeg har laget en side for uken 13 i mars 2017 kl. 7.30 hver dag, ved hjelp av det samme materialet jeg fant hjemme og også inkludert i premien som "Sirap-i-Paris" sponsorerer. Det er så fine PL-kort, som også har gullelementer, og så mange klistremerker.
Jeg har laget en smal extrasida till venstre och en vanlig 12x12 tommers side. Øverst til venstre har jeg stemplet med "Malins stämplar", som også er en av våre sponsorer.


Jag har färgat in lite pilar med "Heidi Swap"-spray (tror det är samma färg som i vinsten), och ville få in det glada gula för att matcha de små gula "smiley-stickers" som jag satte in. 
Jag har även satt in rosa smal glittrig washi-tejp (också i vinstpaketet).

Jeg har fargelagt noen piler med "Heidi Swap" spray (tror det er samme farge som i premien ni kan vinne) jeg valde gul farge til å matche de små gule "smiley klistremerkene" som jeg sette inn. Jeg har også satt i rosa, tynt, skinnende washi tape (også i premie pakken).



 närbilder här:  nærbilder her

Dokumentation samt "Malins stämplar" (Vecka 13): 

"Good times" ur stickersarket  satte jag direkt på fotot + washitejp:

Mest stolt är jag över den här dokumentationen, fast jag fick dela ett 6X4 kort i 2 delar:
Jeg er mest stolt av denne dokumentasjonen, men jeg måtte dele et 6X4-kort i 2 deler:


Dessa små stickers kan man även använda i planners. "Sirap-i-Paris" har mycket produkter för både Planners och för Project life, och dessa går bra att kombinera.

Disse små klistremerkene kan også brukes i planners. "Sirap-i-Paris" har mange produkter for både Planners og Project Life, og disse er gode kombinasjoner.

-----------------------------------------------------------------

Detta var mitt inspirationsbidrag. Vill du vara med och tävla så skall du inspireras av min sida när du skapar ditt tävlingsbidrag: Kanske inspireras du av en vardagsvecka, en morgonstund, pynt, färger, mönster, dokumentera i listor, texten "love life" eller "a good day"? Du kan också välja att tolka den som en skiss och använda samma typ av ficka (lomme). Valet är ditt.

Dette var mitt inspirasjonsbidrag. Vil du konkurrere ? Bli inspirert av min side når du lager dine konkurransebidrag: Kanskje du er inspirert av en ukedag, en morgen, dekorasjoner, farger, mønster, dokument i lister, teksten "love life" eller "en god dag"? Du kan også velge å tolke det som en skisse og bruke samme type lomme (lomme). Valget er ditt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni har till 30 april kl. 23:59 på er att skapa era bidrag. I början av maj kommer vi i teamet rösta och även lotta fram vinnare bland er som deltagit.


Men ni har också möjlighet att vinna på ytterligare lottning. Lämna en kommentar på mitt inlägg och ni får en lott. Kommenterar ni mitt inlägg på Instagram idag får ni ännu en lott.

Lycka till! Lykke till!
Jag ser fram emot att se vad ni skapar! Jeg gleder meg til å se hva du lager!
DT-Gunilla


Läs mer om vår tävling och länka upp dina bidrag här:



tirsdag 20. mars 2018

4 års-jubileum - DT Marit

Jag, DT-Marit, är först ut med en inspirationssida för vårt 4-års-jubileum.
Jag har skapat en sida från påsken 2017 då vi var med husbilen i Berlin.


Jag har använt mig av Becky Higgins Grid Cards som PL-kort och för att få lite mer konturer så har jag sotat kanterna lite med Distress Ink ”Pumic Stone”.
För att fånga upp de härliga vår- och påsk-färgerna klippte jag till små vimplar och stämplade med passande ord. 


Några svart-vita urklipp från en folder tillsammans med några 
färgglada enamal dots fick skapa ett PL-kort.


Med enamal dots och mina vimplar försökta jag fånga upp de 
härliga påsk-färgerna som fanns i fotografierna.


Detta var mitt inspirationsbidrag. Vill ni vara med och tävla så skall ni inspireras av min sida när ni skapar era tävlingsbidrag.
Kanske inspireras ni av påsken, en storstad eller en historisk plats? Ni kan också välja att tolka den som en skiss och använda samma typ av ficka (lomme). Valet är ditt.
Ni har till 30 april kl. 23:59 på er att skapa era bidrag. I början av maj kommer vi i teamet rösta och även lotta fram vinnare bland er som deltagit.

Men ni har också möjlighet att vinna på ytterligare lottning. Lämna en kommentar på mitt inlägg och ni får en lott. Kommenterar ni mitt inlägg på Instagram idag får ni ännu en lott.

Lycka till!
Jag ser fram emot att se vad ni skapar!


Läs mer om vår tävling och länka upp dina bidrag här:

mandag 19. mars 2018

Hipp hipp hurra – Project Life i Norge 4 år

Hei - Vi fyller 4 år og feier med en hel uke med inspirasjons bidrag og en utfordring!

Hej - Vi fyller 4 år och firar med en hel vecka med inspirationsbidrag och en tävling!

NO: I dag fyller bloggen for Project Life i Norge 4 år og det feirer vi med en hel jubileumsuke! Siden starten 19. mars 2014 har vi hatt nesten 750 blogginnlegg som vi har delt i hele Skandinavia.
SV: Idag fyller bloggen för Project Life i Norge 4 år och det firar vi med en hel jubileumsvecka. Sedan starten 19 mars 2014 har närmare 750 inlägg publicerats och delats i våra nordiska länder.

Designteamet har bestått av litt forskjellige personer gjennom årene, med det har vært en gjennomgående glede og positiv energi som har vært gjeldende i teamet. I 2017 fikk vi også til et treff på høsten i Sarpsborg med mange fra teamet.
Designteamet har varierat genom åren, men det som varit konstant är glädjen och all positiv energi som spridits mellan oss DT.
Hösten 2017 var också första gången vi träffades fysiskt på en mycket trevlig PL-helg i Sarpsborg i Norge.

Men nå vil vi ferie våre 4 år med dere og vi håper at dere blir med å hygger dere sammen med oss denne uken. Vi lansere en 4-års utfordring!! Designteamet vil publisere hver dag fra tirsdag til lørdag i bloggen. Deres oppgave blir å la dere inspirere av et av innleggene vi har laget denne uken. Dere velger selv hva som inspirere dere, bruk en av sidene som en skisse, bli inspirert av fargene, temaet eller pynten. Fritt valg:)
Men nu vill vi fira med er och hoppas att ni vill delta i vår jubileumsvecka.
Så hur går det då till?
Vi DT kommer under veckan, tisdag till lördag, publicera varsitt inlägg i bloggen. Er uppgift blir att inspireras av sidan vi skapat. Ni kan välja att se sidan som en skiss, inspireras av färger, teman eller dekorationerna. Valet är fritt.

Du kan levere 5 bidrag, med inspirasjon fra hver DT. Har du blogg - så legg en link inn som en kommentar under her. Vi vil vite hvem og hva som inspirerte deg.
Har du ikke blogg, men Instagram så kan du skrive en kommentar med ditt brukernavn i kommentarfeltet under her. Tagg bildet ditt på Instagram med #projectlifeinorge. Pass på at du har en åpen profil så vi kan se bidraget ditt:)
Ni kan leverera 5 bidrag var, ett till varje DT. Ni som har blogg lägger in länk till ert bidrag som kommentar här nedan. Skriv vem och vad som inspirerat er.
Har ni inte blogg men Instagram kan ni skriva en kommentar med ert användarnamn. Tagga gärna ert inlägg med #projectlifeinorge och se till att ha en öppen profil för att vi skall kunna se.


Frist for innlevering er 30. april kl 23.59. Du vil finne våre bidrag også i dette innlegget etterhvert som de kommer i løpet av uken. Vi kårer en vinner i begynnelsen av mai blant de innleverte bidragene, og også en loddtrekning fra alle bidrag.  

Ni har till 30 april kl. 23:59 på er att skapa era bidrag och vi kommer under veckan fylla på med våra bilder i detta inlägg så ni lätt kan se vad ni skall inspireras av.
I början av maj kommer vi i teamet rösta och även lotta fram vinnare bland er som deltagit.

Du har også mulighet til å vinne med videre loddtrekning! For hver kommentar du legger igjen hos oss denne uken så får du et lodd. Du får også en lodd for hver kommentar på instagram på våre bidrag denne uken. Du finner oss på Instagram som projectlifeinorge 
Men ni har också möjlighet att vinna på ytterligare lottning. För varje kommentar ni lämnar till oss DT under veckan på våra inspirationsinlägg så får ni varsin lott. Ni får också en lott var för de kommentarer ni lämnar till oss på Instagram: projectlifeinorge under veckan

Så, hva kan du vinne? Så vad kan ni vinna?

Maja Design har sponsrat med senaste kollektionen Celebration samt 
en kollektion av den matchande Monochromes- Shades of Celebrations.





Sirap i Paris har sponsrat med en hel godispåse full av fina saker, som de satt ihop så att det matchar bra ihop. En packe PL-kort, stickers, stämpel, stencil, Heidi Swap mini-mist, puffystickers, trädetaljer, chipboard, glittrig washitejp och gem. 



Bye9design gir bort en valgfri månedspakke til 3 heldige vinnere.
En pakke inneholder flotte journalkort og tags til PL og scrapping. 



DT-teamet skänker en RAK med PL-kort.


Lykke till!!! Vi gleder oss til å se deres bidrag:)
Lycka till! Vi ser fram emot att se era bidrag!



DT-Marits inspirationsbidrag
Kanske inspireras ni av påsken, en storstad eller en historisk plats? Ni kan också välja att tolka den som en skiss och använda samma typ av ficka (lomme). Valet är ditt.


DT-Gunillas inspirationsbidrag

Kanske inspireras du av en vardagsvecka, en morgonstund, pynt, färger, mönster, dokumentera i listor, texten "love life" eller "a good day"? Du kan också välja att tolka den som en skiss och använda samma typ av ficka (lomme). Valet är ditt.

DT-Elisabeths inspirationsbidrag
Kanskje har du også fått en gave du ikke har brukt før, eller holder på med ditt ukesalbum, Bruk dies, bli inspirert av fargene, bruk mine sider som en skisse til din side.... Mulighetene er uendelig. Hva som inspirerer akkurat deg er det kun du som vet.Men pass på og fortell oss hva som inspirerte deg :-)

La deg inspireres av min side og lever til utfordringen her.
Mulighetene er uendelig. Hva som inspirerer akkurat deg er det kun du som vet.
Men pass på og fortell oss hva som inspirerte deg :-)
La deg inspireres av sida mi og lever til utfordringa her.
Mulighetene er mange. Hva som inspirerer deg er heilt opp til deg.
Men husk å fortell oss hva som inspirerte deg akkurat deg!

søndag 18. mars 2018

Bye9design

Hei. I dag har jeg laget ett par pl-sider for Project life i Norge. Vi er så heldige å bli sponset av Bye9design som lager nydelige pl-kort. Som du lett printer ut på en helt vanlig farge skriver.
Denne måneden har Bye9design laget fargerike kort til feiringer. Det være seg bursdager eller andre feiringer i livet. Vi i Project life i Norge blir jo 4 år no i Mars så dette er mitt i blinken for oss.


Den første siden jeg har laget er av min bonusdatter da hun for mange år siden feiret sin 6 års dag.
Disse kortene passet jo bare så utrolig bra til denne anledningen


Når jeg printet kortene selv, kjente jeg på hvor lett det var å klippe kortene i stykker.
Det var liksom ikke så farlig, for vil jeg ha flere, så er det jo bare skrive de ut igjen, igjen og igjen.
Som på dette bildet, da jeg klipte ut kaken fra ett kort og Det er din dag fra ett annet kort.


Det fulgte også med tager, og jeg måtte selvfølgelig bruke en av de.
Passet fint til å sette på årstallet til jenten, og dato bildet ble tatt.


Her har jeg klippet ut bordene fra ett kort og limt de oppå bildet.
En fin måte og skjule detaljer man ikke ønsker ha med.
Kameraet og kakefest er klippet ut og limt på.
Kakekfest har fått en farget ramme rundt seg og 3D puter

*

Så over til neste side. Dette er en annen type feiring som jeg syns kortene passet perfekt til
Når lillegull mistet sin første tann.


 Her har jeg også klippet ut detaljer fra noen kort som jeg har limk inn på andre kort.


Pyntet med noen chipboard pynt jeg hadde liggende.


Du lurer kanskje på om det er vanskelig å bestille!
Gruer du deg til å måtte skrive ut kortene selv?
Lurer du på hvordan utskriften blir!
Er du usikker på om dette er noe for deg?
Kommer du til å klare dette?

Det er super enkelt å bestille kitet. Du kan følge linken her, bestille og betale med kort. 
Du får til-sendt filen på mail omgående, og du kan laste den ned til din data.
Da har du alltid tilgang til dine favoritt kort.

Skrive ut er veldig enkelt.
Når du har lastet ned filen, så åpner du den på din data.
Trykk på skriv ut og din skriver vil ordne resten.



På noen skrivere får du opp alternativer om hvordan du vil skrive ut, Tilpass bildene, og diverse. 
Her er det bare la alt stå blankt og skriv ut i naturlig størrelse.
Og ønsker du å skrive ut en enkelt side og ikke hele kitet, 
skriver du på "skriv ut vinduet" hvilket sidetall du vil ha skrevet ut, før du trykker print.


Det var min inspirasjon for i dag.
Tusen takk til Bye9design for ett lekkert kit som jeg fikk leke meg med.

Klem DT-Elisabeth

søndag 11. mars 2018

En vinterdag

 I dag vil eg vise dere ei PL-side fra en fin vinterdag på en av årets siste dager i fjor.

Kortene er laga fra ei blokk fra Marianne Design, Eline's Sweet stars. Bildene syns eg er så fine og gir en god stemning og ro, så enkelt og rolig pynta. Snøfnugg i moseark med glitter og stickers fra Papirdesign.




Har påført stickersene et tynt lag med Stella Wink.


Enkelt og greitt fra meg i dag, det trenger ikkje være så mye av verken tekst eller pynt for at det skal bli bra.



DT- Monica

søndag 4. mars 2018

Vinterens første frostnatt - Stor PL side


Hei alle sammen :)

Nå har den verste kulden gitt seg her på østlandet, og det er litt godt. 
I dag viser jeg dere en side fra vinterens første frost dag. Jeg synes bildene var så flotte, og det var derfor litt vanskelig å pynte. Ønsket mitt var å fremheve de frostede bladene og virkelig få fram detaljene.



Jeg har brukt et nytt format på pl-siden og denne har en ekstra rad og er derfor 16" bred og 12" høy.
Den ekstra raden bretter man bare inn når den er satt inn i albumet.


Det gir en litt annerledes utfordring fordi jeg ønsket at siden skulle henge sammen som 12x12, men også når man brettet den ut. 



Jeg har pyntet med dotter og hjerter. 
Det er tre farge temaer jeg har tatt opp fra bildene i pynten: orange - blå -hvit 






Må jo bare si at naturen er vakker - også i sort hvitt.


Det var min lille inspirasjon i dag. Det trenger ikke være så mye pynt som skal til og man trenger ikke skrive en hel masse - noen ganger er bildene de som skal si noe:)

Ønsker deg en flott søndag videre.
Klem Bente-Heidi