søndag 20. mai 2018

Underbara maj


Då var det dags för mig, DT-Marit, att visa upp vad jag skapat med ett paketet Bye9Design sponsrat med. Jag fick ett underbart vår-paket som gjorde mig så glad. Paketet heter ”Spring memories” och ni kan se det och köpa det här.

Månadspaketen som köps från Bye9Design fås i pdf:format och du skriver sedan själv ut dina PL-kort. Detta var nytt för mig, men jag kände direkt att det passade mig perfekt. Smidigt och enkelt och vill man ha flera av samma kort så är det ju bara att skriva ut fler av just den sidan.

Jag har gjort 2 sidor av Spring memories. Den första är från helgen 5-6 maj och det var då våren och värmen kom på riktigt där jag bor.


Här var det många foton som skulle med och det blev en väldigt stilren sida. Här använde jag ett färdigt PL-kort som var min absoluta favorit. Så snyggt med det rosa och vita. För att skapa ett matchande kort att skriva min journaling på tog jag ett vanligt vitt albumblad och fäste sedan en del av det rosa kortet på.


Eftersom man skriver ut korten själv så kan man ju även justera storleken. VÅR-cirkeln  var egentligen lite större än 1 tum, så jag bara förminskade den och stansade ut den med min 1-tums punsch och satte en epoxy-bubbla på.

Min nästa sida är från Kristi Himmelsfärdsdag 10 maj. Jag vet inte om ni har den högtiden i Norge, men i Sverige firar vi med ledig dag på torsdagen och i år sammanföll den med ett fantastiskt väder.


Jag gör ju ofta min journaling på skrivmaskin och med dessa ark i A4-format så är det stor fördel att kunna skriva direkt på de utskrivna arken innan man klippter ut korten. Jag brukar ju annars tejpa fast med washi-tejp, men det är alltid risk att det glider lite. Detta underlättar att få det rakt och snyggt.


Även här har jag gjort flairs och fäst epoxybubbla på.Jag har använt dels färdiga kort jag bara skurit ut, men även använt många av de dekorationer, tags och andra små kort som är med. Allt i kitet är så fint kombinerat i färger.
Jag använde inte tagsen till just tags, utan stansade ut fjärilarna från dem för att få dem i matchade färg.


Skapade detta kort med olika små dekorationer och kort.


Jag gillade verkligen de här pilarna / banners, det är mycket användbara.


Skapade detta kortet med lite olika dekorationer från kitet.Vad som ingår paket kan ni se här.

För att beställa Spring memories klicka här:

Texterna på korten är norska kombinerat med engelska. Så om ni som är svenskor inte vill ha norsk text så finns det flera kort och dekorationer på engelska. Och flera ord är ju faktiskt samma på både svenska och norska.

I sin helhet blev mitt uppslag så här. Som ni ser så har jag varit inspirerad av våren och alla vackra träd som blommar.Jag blev också så inspirerad av de vackra videkvistarna och valde att göra några snabba och enkla CAS-kort på olika tema. 


Så kitet kan användas till så mycket mer än Project Life. Jag tänker jag jag kommer använda mycket av materialet både för kort och LO.
Det var allt för den här gången.Hoppas ni gillade Bye9Designs kit lika mycket som jag och blev lite inspirerade.
Lämna gärna en liten kommentar.

Följ mig på Instagram: marit_pysslar eller oss på Project Life i Norge på: projectlifeinorge.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar