onsdag 13. februar 2019

Livets magi

I dag er det min DT-Monica sin tur til å vise litt inspirasjon. Denne gangen så skal eg vise "baksida" på mitt forrige innlegg som du finner her. Som skrevet i det innlegget, er dette 1 1/2 side. Meiner det er bortimot første gang at eg fyller både fram/baksidene i lommene, det er ikkje noen vane for meg.

Siden er fra fjorårets ferie, kor ei av ukene var en tur til Østlandet.


Denne gangen har eg hatt med mye tekst i forhold til hva eg pleier, men det var heilt greitt så spørs om det ikkje blir flere sider med litt meir tekst. Tenker at bilder sier mer en tusen ord, men det er ikkje så mange ordene som skal til før en husker andre ting fra hendelsen/aktiviteten enn akkurat det som bildene viser.


Neste bilde så er det eg som er innom Bikuben for en aldri så liten shoppingrunde, ikkje verst når en har to unger med som ikkje har verdens beste tolmodighet når ho mor skal på hobbyshopping ;-)

Stickers fra Papirdesign passa bare ypperlig til dette bilde!

 
 
 På neste bilde så er det eldstemann som "tar bilde" med et kamera fra en tur innom TGR. Stickers med teksten Følg drømmen syns eg passa fint til bilde.


Ikkje ofte eg tar bilde av hotellrom, men dette var bare heilt i mi "gate" slik at eg måtte forevige bilde av ene veggen. Stickersen med Fly av sted er fra Papirdesign.


Det var alt for denne gang, til vi sees igjen så ha noen flotte og kreative dager!



DT-Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar