søndag 14. april 2019

Blefjell tur 2019 - DT Jeanette

Min tur igjen til å inspirere dere, denne gangen drar vi i Maja arkene fra denim serien!
..........................................................................................................................................

Vi skal nemlig lage to sider layout med 1 mønster ark + litt rester av hvitt & blå toner.
Jeg vil nemlig dykke ned til Instagram konkurransen vi har hatt og finne fram mitt kort som var laget for uke 10 hvor jeg var i ferie modus for hyttetur.


Denne uka var vi på blefjell med svigerforeldrene mine, hvor vi sto på ski i dårlig vær og bakker, hvor kveldene ble brukt til spilling av både det ene og andre spillet. 
Så da har jeg som fortalt brukt denim arket til Maja design, Hvite bazzill & en dæsj med pynt av forskjellige slag, en del av pynten er forskjellige klistremerker fra Papirdesign ( Tror jeg har alle i serien snart nå ) 


Så jeg har dratt ut noen av bildene jeg vil dele med dere, her ser dere jeg har brukt klistremerker, woodveners som er dynket i distress blekk. Ikke så mye av maja arket som synes, men håper det lille dere får se, er en liten inspirasjon. 
For har dere sett over hvor mange fine ark man kan klippe opp og bruke til project life, for det blir utrolig fint og bruke ett ark over hele linja! Jeg skal nok bruke det mye framover! Gleder meg spesielt til å hoppe ned i vår/sommer arkene til både Maja Design & Papirdesign! Gleder meg!!! 

Ha en fin påske til uka folkens! 
DT- Jeanette 

1 kommentar: