søndag 16. juni 2019

Mix & match med Maja Design

Idag är det jag DT-Marit som inspirerar i bloggen. Vi i Project Life i Norge är så glada och tacksamma att vi fått Maja Design som vår sponsor i år. Både för de priser till er som är med i våra tävlingar, men även de papper vi DT fått att jobba med och visa upp.
Jag tänkte därför passa på att visa lite mer vad man kan göra med Maja Designs underbara papper.

Jag blev så otroligt imponerad av DT-Bodils fina sida hon bloggade om i maj där hon plockade hjortron (molte). Jag älskade verkligen den sidan och ju mer jag tittade ju mer perfekt blev den. Stilren men välarbetad och med en upprepning av dekorationer men samtidigt symmetrisk. Till min stora glädje upptäckte jag att även jag fått det fina blommiga pappret i gula och blå toner.

Men för mig blev det en tur till havet istället för skogen. Så här blev min sida. Inte lika fin och harmonisk som Bodils, men jag blev rätt nöjd ändå.


Pappret jag använt heter Floral och kommer från Denim & Friends. På min sida har jag kombinerat det med light blue och dark blue från Monochromes – Shades of demin.
För min journaling använde jag det ljusare blå pappret och dekorerade med banners från baksidan av floral samt den mörkare blå.


Jag lät banners i olika storlekar komma igen på flera ställen på sidan. Här gjorde jag en 
dekoration med ett ustansat ord, även det från Floral, men baksidan. 
På baksidan av Maja Designs papper finns även en fin dekorativ bård längst ner. I det här fallet innehöll den texten Summer outfit. Perfekt som dekoration till min bikinibild tyckte jag.


I fickan längst ner på sidan har jag blandat light blue och dark blue från Monochromes – Shades of demin. Som banners så har jag även här använt den dekorativa bården längst ner, här med stjärnor.


Sedan följde några sidor där jag hade många foton och mycket text som skulle med. Så här hade jag inte samma utrymme för dekorationer och fina papper. Det blev istället tre enkla sidor som gick väldigt snabbt att göra. Basen här är också Maja Design. Från serien Monochromes – Shades of celebration, har jag använt ”Vintage Teal” och från Monochromes Shades of Christmas fram- och baksida av ”Vintage Red light”.
Vintage Teal passade perfekt till färgerna i vattnet.


Vintage Teal fick här vara bakgrunden till min journaling. Enkla deklarationer med stickers med passande text och enamel dots i matchande färger.På sidan 3 blev det både fram- och baksida av ”Vintage Red light”.


Jag var först osäker på om den mörkare sidan skulle vara för mörk att skriva på med skrivmaskin, men det gick bra. Fotot med skylten klippte jag ut för att få mer plats till all text jag vill ha med.


Här har jag återigen använt bården längst ner på pappret. Den här gången fick den bli del av mitt PL-kort. En stämpel på den mörkare sidan och en epoxybubbla för att skapa en matchande dekoration.


Banners av fram- och baksida och här med lite text på.


Sidan 4 påminner mycket om sidan 3. Fram- och baksida av ”Vintage Red light”. Färgerna passade så bra till fotografierna. Det rosa huset, det röd-rosa parasollet och duken, liksom det rosa skimret på havet på översta bilden till vänster.


På den här sidan har jag använt dekorationer från Kaiserkraft - Beach Shack 
Jag har kombinerat både blått och blått.


Med brunt och rosa. Här med bården på Maja-pappret.


Och med rosa och blått, här med flera dekorationer från Kaiserkraft. 


Här hittar ni papperen jag använt:
Sida 1
Sida 2-4
Tävling
Lämna gärna en kommentar. Då är du med i vår tävling Summertime som startade igår. För varje kommentar du lämnar på våra inlägg i sommar så får du en lott och har chans att vinna pappersblocket Summertime från just Maja design. Ni kan läsa mer om tävlingen här:
Summertime

Scraphälsningar från Sverige!

Följ mig på Instagram: marit_pysslar eller oss på Project Life i Norge på: projectlifeinorge.

6 kommentarer:

 1. Snyggt. Maja Design är ett av mina favvomärken med!

  SvarSlett
 2. Virkelig flotte sider. Kan godt forstå, at du er vild med papiret.

  SvarSlett
 3. Gorgeous pages. Maja designs papers are so pretty. Hugz

  SvarSlett
 4. Maja 🥰 og så fint fargene på papiret og bildene matchet 👌

  SvarSlett
 5. Så flotte sider! Herlige bilder og farger, og jeg digger det "skiltet" ditt :)

  SvarSlett