onsdag 3. juli 2019

Ferie layout - DT Jeanette

Har gått tilbake i bildene fra forskjellige ferier jeg har hatt sammen med min samboer i løpet av de siste 7 årene, hvor vi blant annet har vært på Gran Canaria, Tenerife & Danmark.

Noen tips til å ta med i årets album når du skal ut og ta ferie bildene.
 * Ta mange bilder under en aktivitet : Mini golf, strand turer, spillkveld på kvelder, krabbefiske, lekeland osv.
Dette er oss for 7 år siden som spilte første runde av de mange innenfor mini golf, da har vi tatt bilde av ting rundt oss, hvordan skåringen ble og oss i action.



Senere på denne ferien var vi også på delfin show veldig gøy og ta forskjellige bilder av delfinene, men de har en felles nevner og det er det blå. Noe jeg synes var veldig fint på en side. 
* Prøv og ta strand bilder med mye klart vann på en side eller en annen farge.



*Når det er snakk om vann videre er det veldig fint og skrive litt informasjon på bilde hvor vann og sand møtes, sitt gjerne og ta bilder av beina i vannet. Hvor fint er det ikke å få den nye pedikyren på bilder fra sommeren..

*Hvis du vet at dette er ferie du kunne tenke
deg og gjøre flere år etter hverandre er
det veldig gøy og ta bilde på samme plass prøv i tillegg og ta det på samme plass og samme oppsett,  se forandringen som har skjedd 1, 2 , 3 år senere!




*Ikke glem å ta bilder av det som er rundt deg, trenger ikke bestandig være bilder av personene. Men kan også være greit og ta noen fine bilder også mens man venter på middagen, og kanskje ta bilder av en nydelig middag som du likte ekstra godt! 


Håper du ble inspirert til hva slags bilder du kan ta i ferien!

Men husk inni mellom i ferien burde du gå innom bloggen og legge inn en kommentar i blogg innleggene da du kan vinne denne nydelig blokka summertime fra Maja design



Hilsen DT - Jeanette

3 kommentarer:

  1. Mange gode tips til feriebilleder og nogle dejlige layouts.

    SvarSlett
  2. Supre sider og takker for mange supre tips 👍😁

    SvarSlett
  3. Så herlige feriebilder :)
    Ja, dette fant jeg ut at jeg måtte gjøre også....jeg scrapper nemlig alt (rødme) hihi. Så de bildene jeg har en hel serie av må jeg lage noen slike PL sider :)

    SvarSlett