torsdag 5. desember 2019

Luke 05 - En annerledes adventstid.

Da er det snart julaften vi har nedtelling akkurat som mange andre, spesielt i år som vi står med flytte esker rundt føttene & huset må stå klart 24. desember for skikkelig familie hygge!
Så det er den adventstiden jeg gjerne vil dele med dere, fulle biler med papp esker & full fart brå stopp! Så dette var hvordan vår adventstid startet hos oss.

Dette er hvordan det ble, jeg ble litt inspirert av det forrige tema kortet som ble publisert i forhold til konkurransen i november.
Jeg ville bruke litt julepapir, men ikke for mye jul at det tok helt av. Så da ble det 12 x 12 ark fra papirdesign som tok mye av layouten og grønt papir bak for at arket skulle få ett trykk fram.
Brukte dies fra sizzix, esker fra quickutz ( vannkanne litt usikker på )



Håper dere ble inspirert av innlegget, selv om det ikke var så mange detaljer på layouten denne gangen, men kanskje inspirert til å lage kort selv med store bokstaver og at ord brukes mer i layouten.

Og hva trenger dere å gjøre for å vinne premiene? Det er veldig enkelt. 
Alt dere trenger, er å kommentere på våre luker. 
Lukene kommer i bloggen kl 06.00 Mandag-Lørdag og du har frem til kl 22.00 på Lørdagen til å kommentere på alle lukene denne uken. 
Søndag vil der komme en vinnerluke, der ukens vinnere blir presentert. Vinnerene trekkes blandt alle kommentarene.
Lukene vil bli presentert her i bloggen, på facebook i grupperna Project Life i Norge, Sverige og Danmark samt på Instagram. 
Hvor du kommentere bestemmer du selv, men kun 1 kommentar pr luke

Lyst å bli med? 
Følg med når vi fortsetter og åpne lukene i vår adventskalender.







11 kommentarer:

  1. Flot med grøn baggrund til papiret. Dejlig side.

    SvarSlett
  2. Ja, det blir nok en annerledes adventstid da ja :) Artig å dokumentere det med en flott PL side da. Morsomme selfier også :)

    SvarSlett
  3. Fin side, og kjekke bilder :-)

    SvarSlett
  4. Gosh, you will have a very busy December. You must share a picture of it when it's all in place. Good luck and a wonderful page. Hugz

    SvarSlett
    Svar
    1. I will :)
      Oppdates later in desember maybe (?)

      Slett
  5. He-he ... blir sikkert bra til slutt :) Håper dere får en fin jul! Morsomt å ha en PL side om dette også. KOmmer sikkert til å huske denne adventstiden ;)

    SvarSlett
  6. Roliga bilder som kommer att bli ett härligt minne. /Annzo

    SvarSlett
  7. Blir mer adventskaos enn adventskos hos dere i år da skjønner jeg. Men skal se dere får landa alt før julaften i år også 😃 Koselig å få dokumentert slike hendelser også. Lykke til 😃

    SvarSlett
  8. Fint med det gröna pappret bakom det mönstrade pappret.

    SvarSlett
  9. Morsom oversikt over hvordan flytting er ;)

    SvarSlett