lørdag 1. mars 2014

Våre sponsorer

Våre sponsorer:


Vår flotte hovedsponsor:
Hobbykunst:

Er en  butikk med produkter til kortlaging og scrapbooking, kakedekorering, hobby, garn, kunstnermateriell og maling, tegnesaker, smykkelaging, porselensmaling og borddekorering. Produktene finner du også i vår nettbutikk. Liker du å strikke, male, lage smykker og kort, eller kanskje decoupage, mixed media, art journaling, lerret, oljemalig - vi er der inspirasjonen starter!
http://www.hobbykunst-norge.no/
Scrapomania:
Scrapomania.no er en butikk for de som trenger utstyr til scrapbook, kortlaging , lommescrapping.Vi har vært på nett siden Juni 2011 og i 2015 ble nettbutikken oppgradert til slik den er nå.
Vårt butikk , som også fungerer som lager for nettbutikken, finner du i Ålesund, nærmere bestemt i indre bydel, Brusdalsvegen 212 6011 Ålesund. 
Cahrine som tar seg av det daglige og sender ut dine ordrer. Hun har alltid ett smil på lager! :) 
Du finner oss også på facebook og blog.scrapomania.noKontakt oss gjerne på tlf 70300491 eller 90 618035 om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. 

Papirdesign:
Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Våre kunder er spesialbutikker innen scrapbooking og kortlaging, en del bokhandlere og generelle hobbybutikker. Vi kommer ut med nye produkter hovedsaklig to ganger i året i forbindlese med Oslo Designfair. Vi har stand både vår og høst, og vi er takknemlige for å se både nye og gamle kunder.
Du finner hjemmesiden her og bloggen deres her, der de har utfordringer gjevnlig.


Hobbygarasjen:

Jeg er en energisk dame som lenge har gått med en grunder i magen, og har hatt en drøm om å starte sin egen butikk. Min store lidenskap er scrapbooking og kortlaging og i februar 2011 våget jeg endelig å starte min egen lille nettbutikk. Per dagsdato har jeg både nettbutikk og fysiske butikken holder til i hovedgaten 1 i Kopervik på Karmøy.
Jeg holder i tillegg kurs i forskjellige scrapperelaterte tema. Sammen med et dyktig design team har vi utfordring hver måned på Hobbygarasjenutfordringsblogg. Du finner også butikken på facebook.
Det er kjempe kjekt at nå jeg får mulighet til å sponse Project Life i Norge og gleder meg til å se alle de fine sider dere lager.
Hilsen Karin Lovise.
Kort og godt:Kort og godt hobby er et engrosfirma innen hobby og interiør med hovedvekt på mønsterark, stempler, bånd, metallskilt, notisbøker, servietter,invitasjoner og bordbånd.

Du finner Kort og godt sine produkter hos de fleste scrappebutikker.

For en oversikt over deres flotte utvalg gå til nettsiden deres.Sløyd-detaljer/ Sløjd-Detaljer


Sløyd-detaljer har i over 50 år solgt hobbyartikler og materialer av både sløyd, papir, maling, garn og det meste innen håndarbeid.
Du finner  Den Norske Sløyd-detaljer siden her og Den Svenske Sløjd-detaljer siden her
Sirap i Paris
Vi på Sirap i Paris strävar efter att erbjuda det där lilla extra och spanar ständigt efter nya och kreativa leverantörer för att kunna erbjuda Dig ett varierat och roligt utbud. Att dessutom ge Dig som kund bästa möjliga service och bemötande är en självklarhet för oss!
Sirap i Paris

Bikuben:

Bikuben, er både nettbutikk og fysisk butikk med godt utvalg.
Butikken holder til på Strømmen, og har 
det meste innen hobbyen vår. Nettbutikken finner du her:


In a small factory at the foot of the Izera Mountains, with passion and involvement,
we create unusual products to handicraft.In Wycinanka's offer you will find chipboards, stamps, wooden decorations, boxes and...just look atwww.wycinanka.net links website www.wycinanka.net blog http://pracowniawycinanki.blogspot.com facebok https://www.facebook.com/wycinanka.net/ instgram https://www.instagram.com/wycinanka/ pinterest https://pl.pinterest.com/wycinankanet/
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar