onsdag 4. februar 2015

Eg skal bruke Project Life- appen til 2015 bildene mine

Temaside fra skitur

Dei siste åra har eg laga 4x6 kollasjer av bilda mine kvar veke, framkalla dei når året var over og satt dei inn i Project Life album sammen med tekst- og pyntekort. Sidan eg fortsatt held på med nokre av desse albuma og i tillegg prioriterer eldstejentas konfirmasjonsalbum for tida, så skal eg bruke Project Life appen til bildene eg tar i 2015.

Planen er at eg kvar veke (eller nokre gonger i månaden) skal sette bildene sammen i appen og dermed lage Project Life sidene heilt ferdige. Og så når året er omme skal dei framkallast i ei kvadratisk fotobok.
Antall bilder som blir tatt kvar veke er naturlig nok forskjellig, så nokre veker blir det kanskje berre laga ei side, mens andre veker blir det fleire.

Eg ser for meg at ved å bruke denne appen så skal det bli enda enklare å få bildene mine raskt i album når året er omme.

Her er sidene eg har laga til no i år. Dei mangler litt tekst, for det er ofte det eg synest er kjedeligast å legge inn. Eg skriv nesten daglig notater fra dagen i appen Awesome Note på Iphone, så teksten er tilgjengelig når den trengs.

Veke 1&2 (sidan den første veka i det nye året berre var nokre få dager). Bilder fra at vi held på å bygge på huset.
Eg hugser ikkje heilt kor eg har "Family"-kortet fra, men eg har liggande ein del digitale Project Life kort i appen Dropbox for det er så lett å hente dei fram igjen derifra og bruke på desse sidene.
Ellers bruker eg kort som allerede er i appen.

Side to av Veke 1&2.  Nede til venstre har eg satt sammen skjermbilder fra Ipad + tekst i ein 4x6 kollasj (i PL appen) før eg satte den inn på sida.
Eg har også planer om å bruke Collect-appen meir i år, for den er så grei når man vil ha eit fint oppsett med bilde og litt tekst.

Veke 3. Nokre gonger set eg fortsatt sammen bilder i kollasjer (i appen Pic Stitch)  før eg set dei inn på sida, som eg har gjort på bilda oppe til høgre og nede til venstre. Og så er det greit å sette på litt tekst også... på desse bilda brukte eg appen "A+ Signature".

Veke 4. Her har eg brukt Collect-appen på fleire av bilda. Bildet med grafikk fra Frost (Elsa og Olaf) er redigert i appen Photofy, mens bildet med skoa er redigert i Rhonna Farrer-appen.

Så sånn er planene, og så håper eg at det blir like enkelt og bra som eg har tenkt :)
Eg har skreve meir om denne appen i dette innlegget: Den nye Project Life appen


~ DT Linda S ~

1 kommentar:

  1. Det blir så fint och det känns som om du hittat ett sätt att verkligen ta dej an dina bilder allt eftersom... suveränt! Jag önskar att jag vore lika organiserad, men det är jag inte!

    Mycket flotta sidor!

    SvarSlett