onsdag 21. mars 2018

4 års-jubileum - DT Gunilla

Hej, då var det min tur, DT-Gunilla att visa min inspirationssida för vårt 4-årsjubileum, och försökte idag att skriva både på svenska och norska. 

Jag har skapat en sida för vecka 13 i mars 2017 kl 7.30 varje dag, och använt samma material som jag hittade hemma och som även finns med i den vinst som "Sirap-i-Paris" sponsrar med. Det är så fina PL-kort, som även har guld-inslag, och sen en hel del stickers. 
Det är en smal insticks-sida plus en vanlig 12X12 tums-sida. Längst upp till vänster har jag stämplat med "Malins stämplar", som också är en av våra sponsorer.

Her er min inspirasjonsside for vårt 4 års jubileum.
Jeg har laget en side for uken 13 i mars 2017 kl. 7.30 hver dag, ved hjelp av det samme materialet jeg fant hjemme og også inkludert i premien som "Sirap-i-Paris" sponsorerer. Det er så fine PL-kort, som også har gullelementer, og så mange klistremerker.
Jeg har laget en smal extrasida till venstre och en vanlig 12x12 tommers side. Øverst til venstre har jeg stemplet med "Malins stämplar", som også er en av våre sponsorer.


Jag har färgat in lite pilar med "Heidi Swap"-spray (tror det är samma färg som i vinsten), och ville få in det glada gula för att matcha de små gula "smiley-stickers" som jag satte in. 
Jag har även satt in rosa smal glittrig washi-tejp (också i vinstpaketet).

Jeg har fargelagt noen piler med "Heidi Swap" spray (tror det er samme farge som i premien ni kan vinne) jeg valde gul farge til å matche de små gule "smiley klistremerkene" som jeg sette inn. Jeg har også satt i rosa, tynt, skinnende washi tape (også i premie pakken). närbilder här:  nærbilder her

Dokumentation samt "Malins stämplar" (Vecka 13): 

"Good times" ur stickersarket  satte jag direkt på fotot + washitejp:

Mest stolt är jag över den här dokumentationen, fast jag fick dela ett 6X4 kort i 2 delar:
Jeg er mest stolt av denne dokumentasjonen, men jeg måtte dele et 6X4-kort i 2 deler:


Dessa små stickers kan man även använda i planners. "Sirap-i-Paris" har mycket produkter för både Planners och för Project life, och dessa går bra att kombinera.

Disse små klistremerkene kan også brukes i planners. "Sirap-i-Paris" har mange produkter for både Planners og Project Life, og disse er gode kombinasjoner.

-----------------------------------------------------------------

Detta var mitt inspirationsbidrag. Vill du vara med och tävla så skall du inspireras av min sida när du skapar ditt tävlingsbidrag: Kanske inspireras du av en vardagsvecka, en morgonstund, pynt, färger, mönster, dokumentera i listor, texten "love life" eller "a good day"? Du kan också välja att tolka den som en skiss och använda samma typ av ficka (lomme). Valet är ditt.

Dette var mitt inspirasjonsbidrag. Vil du konkurrere ? Bli inspirert av min side når du lager dine konkurransebidrag: Kanskje du er inspirert av en ukedag, en morgen, dekorasjoner, farger, mønster, dokument i lister, teksten "love life" eller "en god dag"? Du kan også velge å tolke det som en skisse og bruke samme type lomme (lomme). Valget er ditt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni har till 30 april kl. 23:59 på er att skapa era bidrag. I början av maj kommer vi i teamet rösta och även lotta fram vinnare bland er som deltagit.


Men ni har också möjlighet att vinna på ytterligare lottning. Lämna en kommentar på mitt inlägg och ni får en lott. Kommenterar ni mitt inlägg på Instagram idag får ni ännu en lott.

Lycka till! Lykke till!
Jag ser fram emot att se vad ni skapar! Jeg gleder meg til å se hva du lager!
DT-Gunilla


Läs mer om vår tävling och länka upp dina bidrag här:7 kommentarer:

 1. Kjempefin side med flotte detaljer :)

  SvarSlett
 2. Kjempefine sider👍 Reine fine fargar og stilig dekor😊

  SvarSlett
 3. Så flotte side likte så godt teksten og smilefjesene

  SvarSlett
 4. Veldig flotte sider - de inspirerte meg, så bidrag kommer:-)

  SvarSlett
 5. Herlig side og så søte de smile fjesene er

  SvarSlett
 6. Så fin sida. Stort gilla på den.

  SvarSlett
 7. Tack för alla era fina kommentarer!

  SvarSlett