onsdag 19. juni 2019

En dag på Nordens Ark

God Morgon!

Idag är det min tur igen, DT Kada.

Jag har använt en sån där ficka som papper inte passar till - som är större än 12", igen, en annan variant den här gången. Det tog mej ett tag att komma på hur jag ska göra med dessa fickor, men nu tycker jag det är lätt, så bara prova! Nedan visar jag hur jag gjort.

Här är först min sida:
 Jag har använt ett mönsterark från härliga Nyhavn-serien från Maja Design. Båda sidorna gör att det ändå blir variation mellan ränder och blommor. 

Under fotot med hästarna och ljusen har jag stuckit in dagsprogrammet från Nordens ark. Fotot + fotomattan sitter bara fast längst ner, så det är öppet uppåt + åt sidorna och funkar istället för ficka. 

Jag har blandat bokstäver från 1) Jillibean Soup 2) Papirdesign och 3) Pink Fresh Studios.

Längst upp satte jag remsan jag skar bort (Border stripe) och vid sidan på den översta fickan sitter en bit av en annan remsa ur samma serie. Det är just den borden som gör att min sida passar!


Jag har satt dit den med en tunn remsa dubbelhäftande tejp. Måttade i fickan så den passar perfekt och överlappar det större pappret bara en liten bit.

Den remsa jag satte längst upp räcker inte heller såklart, men jag satte en dekoration över skarven så behöver det inte se konstigt ut.

Just den här plastfickan heter #50035-3 och kommer från We R. 




Vi älskar kommentarer, att få reda på vad just DU tycker och hittar inspiration av. I sommar kommer vi därför att lotta ut ett litet pris bland alla kommentarer. Ta för vana att gå in och kika på inläggen i bloggen och lägg en kommentar, du får en "lott" för varje kommentar du lägger helt enkelt (max en per inlägg). 

Vinst är blocket Summertime från Maja Design och det vill du inte missa, 

eller hur?! Här finns mer info



Önskar dej en härlig dag! Kramiz Kada

6 kommentarer: