fredag 1. januar 2016

Bente-Heidi Mjørnaren

La dere merke til ett nytt navn i utfordrings innlegget vårt? 
Der var det plutselig ett nytt navn i bloggen vår :-)
Vi i PLIN er vedlig stolt og fornøyd med å kunne ønske vårt nyeste medlem velkommen i gjengen :-)
Bente Hedi blir en av de som skal følge etiketten: Nybegynner. Det blir spennende å følge henne. 
Velkommen skal du være :-)
Her er hva Bente Heidi skriver om seg selv:


Hallo:) Jeg heter Bente-Heidi Mjørnaren og er fra Sarpsborg i Østfold. Er den stolte mor til tre flotte gutter og min vakre irske terrier Mollie.  Fritiden er jeg glad i å bruke ute i frisk luft, elsker sjøen og fjellet - sommer som vinter. Så noen turer blir det hele året. Faktisk mange fine turområder i Østfold også :) Er fortsatt på 4-tallet men nærmer meg styggelig 5-tallet...

Kreativ har jeg alltid vært, og har bestandig tusen ideer i hodet. Men mange år har gått hvor tiden har blitt brukt til å være mor og på utdannelse og arbeid. Nå er barna mine store (noen egentlig voksne) og jeg har fått mer tid til å gjøre andre ting.
Scrapping startet jeg med for ikke så lenge siden, faktisk først i våres da jeg hadde lyst til å lage noe spesielt til min niese som skulle komfimeres. Det ble et kort og en fin minnebok med bilder fra barndommen, hvor det også ble plass til en hilsen på dagen fra alle gjestene. Etter dette ble jeg helt bitt av basillen, og det gikk en stund i neste bare kort. Så var jeg på kurs med Projet Life i høst. Var nyskjerrig på hva det var, og ønsket å få satt alle bildene jeg hadde i album. Ikke noe vits i å ta bilder når de bare blir liggende på mobilen. Fant fort ut at dette var kjempegøy og veldig fint å endelig få tatt vare på bildene mine. Barna liker også veldig godt å bla i sidene, og vi koser oss med å se på dem.
Nå har jeg vært så heldig å få lov til å bli med på Project Life Norge teamet, og det synes jeg er kjempespennende og utrolig sgøy. Jeg er jo helt i startgropa med PL, så nå ser jeg fram til å lære masse, og jeg håper at jeg kan være med på å inspirere andre også.
Har du lyst til å se mer av hva jeg har laget, finner du bloggen min her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar