torsdag 2. mars 2017

babyalbum til dåp

På seinsommeren ble jeg tante igjen. Jeg har laget babyalbum til de tre andre tantebarna som de har fått i dåpsgave, og kunne jo ikke gjøre mindre stas på sistemann.. 

Denne gangen valgte jeg å gå vekk fra stort album med pappsider som jeg pynta med mønsterark og div, og lage et PL-album istedenfor. En god del mindre jobb, og mye lettere for foreldrene å bare putte bildene nedi der de syns de passer best..

Jeg gikk for et 6x8-album med to typer lommer (ei med to lommer på 6x4 og ei med to 3x4 og 1 6x4), gjorde klart sidene med passende mønsterark, tittel og plass til bilder. I tillegg til albumet fikk de også med noen stickers, slik at de kan sette sitt eget preg på albumet.

De fleste titlene har jeg skjært ut med Silhouette'n min, et av mine første prosjekter med maskina ;)

Jeg laget plass til sjukehusarmbåndet på ene lomma med fusetool'en min, på andre siden ble det akkurat plass til fødselsdatoen. Brukte PL-arkene  i babyserien til PapirDesign der det var mange kort med utfylling av de "typiske babyinfoene".

Jeg hengte meg først opp i at alle kortene skulle matche, før jeg kom på at de skal jo ha inn bilder også, så da måtte jeg bare leve med at albumet ser litt uferdig ut ved overrekkelse.. Syntes det passa så godt med blå paljetter og gullstjerner at jeg like gjerne fusa ei lomme med det.. :)

to sider med akvarellark som er tiltenkt hånd- og fotavtrykk av den lille.. Her ser dere også baksiden av lomma med paljetter og gullstjerner.  


  ro i sinnet, endelig ei side som matcher fra topp til tå :D 1 mnd, 3 mnd, 6 mnd og 1 år har hver sin slik dobbelside, mens 2, 3 og 4 år har fått hver sin side.
dåpsdagen får også en dobbeltside. Tittelen er diecut fra Kort & Godtmed unntak av at alt er i plastlommer denne gangen, er oppsettet mer eller mindre det samme som i de tre andre albummene.. Gøy er det iallefall å lage, og det har blitt like godt mottatt hver gang :)

Kanskje dette gir noen ideer og inspirasjon til andre å gjøre lignende prosjekter :) 
Ha en fin dag :)

Lene


2 kommentarer:

  1. Åhh så utrulig flott Lene! Virkelig heldige som får ei slik flott gave <3

    SvarSlett
  2. Vilken fin present och bra tips!

    SvarSlett