onsdag 22. juli 2020

Vannkrig

Hei, i dag er det jeg, DT-Elisabeth som skal gi dere litt inspirasjon. Jeg holder på å jobbe meg fremover i albumene mine. Holder på med 2016 ennå, og blir nok der i noen måneder til :-) Gleder meg til den dagen jeg er ajour med det meste. Ser jo nå at enkelte hendelser begynner å gå i glømmeboken. Så absolutt på tide å bli ferdig med noen år til før dette året er omme. 

Sidene for i dag er fra albumet hverdagsglimt. Jeg har albumserie til meg om mitt liv, til min sønn og hans liv, årsalbum, reiser, og hverdagsglimt. Mange bilder går igjen i de forskjellige albumene, men noen sider blir det laget kun til ene albumserien. Sånn som bildene jeg scrappet nå. De blir kun å finne ett glimt av i årsalbumen og en større serie her i hverdagsglimt. Planen min er at serien hverdagsglimt skal fases ut og over i årsalbumene, men må først få fylt opp denne siste albumen, så får vi se hva som skjer etterpå.

Når været er trist og grått ute, hva er vel da bedre enn vannkrig? Yngste bonusdattera hadde besøk av en venninne og vi gikk ut og hadde skikkelig vannkrig. Alle var våte og lykkelige når vi etterpå gikk inn til varm kako og tørre klær.


Serien begynte med litt uskyldig lek, som raskt utartet seg til litt mer. 
Plutselig var det full vannkrig rundt meg.


Bildene har jeg skjært til, sånn at jeg kunne få en ramme rundt bildene.
Noen bilder har fått 2 lag for å lage liv og dimensjoner i sidene.


Her er dobbeltsiden sammen.


Tittelkortet.
Fulgte en kortskisse funnet på nettet til dette.
Gøyt å bruke skisser til kort, på pl. Prøver å dra med elementer fra tittelkortet videre i siden. Sånn som tekster og de rundingene av det blomstrede papiret.


Vi avsluttet leken med varm kakao inne. Minstemann var så sliten han ikke ville ha kakao engang.
Da vet man at leken var vellykket.


Ønsker dere alle en fortsatt god annerledes sommer. 

Hold dere friske.
Hold avstand.
Sammen er vi sterke
💓

Klem DT-Elisabeth

1 kommentar:

  1. Koselige og flotte sider :)
    Jeg har noen slike vannkrig-bilder for tur jeg også. Kos å scrappe :)

    SvarSlett