søndag 25. august 2019

Sommarlunch

God Morgon!
Idag är jag, Kada, tillbaka igen med ett sommarminne - sommaren är inte slut men visst är hösten i antågande...? Dags att minnas de härligaste stunderna tycker jag. Första omgången foton har kommit så jag dök ner bland dem och valde ut en härlig måltid jag vill minnas idag. 

Vi hade verkligen fullt upp just dessa dagar och min kompis tyckte vi skulle slippa tänka på mat - bara ta oss de 5 kilometrarna till Varekil och sätta oss till bords. Behöver jag skriva att det var helt UNDERBART!? *skratt* (Dukningen var fantastisk, så härligt med alla ätbara blommor som dekorationer på alla fat!)


Jag använder ännu en av mina "knäppa" plastfickor, snart är de slut ;)
 PL-korten kommer från Hip Kit Club 2018, jag kompletterade med en bit av ett mönsterpapper; 'Sunshine State' från Dear Lizzy, 'Happy Place'-serien. Skarvade med en bit av ett PL-kort...
Glitterbokstäver från Panduro, de små kommer från Webster's Pages. Jag gjorde slut på ett ark väldigt gamla rub-ons - glad att de flesta fungerade, de var daterade 2007...
Washi-tejp, halvpärlor och hjärtan mm hittade jag också i mina gömmor att matcha med.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Vi älskar kommentarer, att få reda på vad just DU tycker och hittar inspiration av. I sommar kommer vi därför att lotta ut ett litet pris bland alla kommentarer. Ta för vana att gå in och kika på inläggen i bloggen och lägg en kommentar, du får en "lott" för varje kommentar du lägger helt enkelt (max en per inlägg). 

Vinst är blocket Summertime från Maja Design och det vill du inte missa, 

eller hur?! Här finns mer infoÖnskar dej en härlig dag! Kramiz Kada

6 kommentarer:

 1. Så fint! Gillar färgerna och detaljbilderna!

  SvarSlett
 2. Fantastiska bilder. Ger mig ytterligare inspiration i mitt nya "mat-tänk".

  SvarSlett
 3. Herlig side! Så knallfint papir du har brukt :)
  Du har virkelig klart å få frem sommeren skikkelig :)

  SvarSlett
 4. Den side bliver man i godt humør af.

  SvarSlett