onsdag 14. august 2019

Sidor i blåa toner

Idag har jag, DT-Emma, gjort klart mitt uppslag för juli. Jag provade flera olika kit, men inget kändes riktigt rätt, förrän jag plockade fram detta, Prismatic från Becky Higgins. Jag gillar det trämönstrade, geometriska och färgkombinationen (främst blått och grönt). Här har jag använt det till en somrig sida, men det skulle funka lika bra till vilken annan årstid som helst.
(Ursäkta de dåliga fotona, jag har försökt fota samtidigt som jag har haft en treåring som varit omväxlande mammig och trotsig, så efter många försök att få en skarp bild utan blänk gav jag upp)

Titelkortet är mycket enkelt, bara en kalender die cut som sitter på 3D-kuddar. Från början hade jag både stickers och enamel dots på, men efter lite övervägande plockades dessa bort, jag tyckte det inte behövdes mer.

Det blå 3x4''-fillerkortet på vänstersidan fick ett klistermärke på sig som jag fick med när jag köpte en ny telefon. Historian bakom det köpet berättas på kortet under, där jag googlad fram en bild på telefonen i fråga, skrivit ut den på fotopapper och sedan klippt ut och satt fast på kortet med 3D-kuddar. 4x6''-kortet längst ned till vänster är guldfolierat.Hela högersidan handlar om att vi alltid gör utflykter under semestern, med foton från några av dem vi hunnit med hittills i sommar. Jag har skrivit direkt på fotona med svart penna, samt använt samma vita alfabetsstickers till dem. Längst upp till höger har jag skrivit ut ett foto på bara ena sdan av ett 4x6'' fotopapper, och på den andra halvan satte jag ett fillerkort med guldfolie.

Jag har använt några guldfolierade stickers och enamelformer som dekoration, eftersom två av korten redan var i guld tyckte jag att det inte behövdes mer dekoration. Så här ser hela uppslaget ut:Glöm nu inte att vår sommartävling fortfarande är i gång! Hela denna månad ut ger kommentarer chans att få ett pappersblock från Maja Design!

~Emma


4 kommentarer:

  1. Kjempefine sider i flotte farger og masse herlige bilder :)

    SvarSlett
  2. Kittet passer godt til billederne. God idé at skrive direkte på billederne.

    SvarSlett