fredag 12. juni 2015

Exclusive kurs med Becky Higgins

Vi har vært så heldige å få en liten stemningsreapport fra kveldens kurs med Becky Higgins.
Tusen takk Sofie.


I kveld har jeg vært så heldig at jeg har fått gå på kurs med Becky Higgins.

De siste ukene har jeg fulgt med på Instagram og Facebook på kursene hun har hatt i Sverige, og for hver oppdatering som jeg leste fra kursene hun hadde først i Stockholm og så i Göteborg har jeg kjent forventningene stige og at jeg gledet meg mer og mer til kveldens kurs.

Jeg ble ikke skuffet for å si det slik. Becky er kjempehyggelig og lett å komme i kontakt med.

Kurskitet vi fikk med er jeg kjempefornøyd med. Album, Core Kit , stickers og spesialkort fra High Five serien. I tillegg en pakke med lommer, hvite journaling kort og klistremerker.

Jeg var kjempefornøyd, spesielt med albumet for det har jeg ønsket meg.

Det startet med at Becky først snakket litt om hvordan Project Life startet og viste oss en liten film. Etter det gikk hun rundt og snakket litt med oss enkeltvis, så i albumene vi hadde med, signerte kort, album og annet til oss.

Da det var min tur til å få snakke med Becky viste jeg henne albumet mitt og hun spurte og var interessert i bildene mine. Hun ga meg noen tips å tenke på hva jeg kunne ta med som journaling på sidene mine. Hun skrev signerte kort hun hadde med, et kort fra kitet og albumet mitt. Hun er superhyggelig og det var utrolig hyggelig å få snakke med henne.

Takk til Connie og Hobbykunst for en fantastisk kveld!


Sofie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar