torsdag 11. august 2016

3 variationer av samma foton

Hej, Gunillas bloggdag idag!

Tänk att bara genom att byta PL-kort så kan sidan se helt olika ut! Jag tänkte dela med mig av min tveksamhet (nøling) när jag skulle försöka skapa en sida till mina foton från skolstarten förra året i augusti.

Från början var planen att göra en CAS (clean and simple) och i svart och vitt, men när jag var klar så märkte jag att jag som vanligt misslyckats och dessutom fått med en massa rosa:Det kändes som det rosa PL-kortet tog över hela sidan, även om mitt budskap skulle vara "Good morning" och "Ny-start". Sen tyckte jag fotot med koppen i mitten fick för mycket uppmärksamhet pga ramen (ramme) runt.

Det jag var mest nöjd med var min journaling som jag gömt bakom en overlay:


 och som man kunde vika upp tack vare en rosa tejpbit (se nedan).


Men jag var inte nöjd med resten så jag började om och jag gjorde en "super-CAS-sida":


Jag tyckte det var kul att jag kunde upprepa trä-dekorationerna med en extra "Play". Men jag tyckte det saknades en ram runt det lilla fotot med koppen. 

Eftersom jag inte var helt nöjd... så kombinerade jag mina 2 sidor så att det blev en tredje variant - där jag valde ut de bästa PL-korten från varje sida. Så "simsala-bim" så blev det till slut så här:Eftersom jag inte fick plats med "kopp-kortet" så gömde jag det bakom mittersta fotot:


Men jag ska göra ett försök till CAS någon annan gång istället, det är inte så lätt...

Tack för att ni tittade in, och ge gärna kommentar om vilken sida ni gillade bäst av de 3?

Materialet är PL-kort som jag handlat från loppis (loppemarked) på Facebook.
Knappar, trä-dekorationer och overlay är från Siraps-PL-boxen ("Sirap-i-Paris"). 
1 kommentar: