fredag 11. november 2016

oppbevaring og organisering - Lene

Tjohei! :)Da er det min tur til å vise frem min kosekrok :) Den er fortsatt under kjellertrappa, men det har skjedd litt smått på de to årene jeg har bodd der ;) Rundturen min fra forrige gang vi hadde oppbevaringsuker finner du her.

Plassen under trappa er utrolig godt utnytta, og alle kriker og kroker blir brukt så smart som mulig.


To Alex-kommoder under pulten gir mye ekstra plass, og da Silhouetten kom i hus så måtte jeg til med enda ei hylle.. Der har også siste tilskudd i scrappefamilien - laserprinteren - fått midlertidig bopel!


Råskogen har inntatt min scrappefamilie også, og gir mye ekstra oppbevaringsplass til ting som ellers ville ligget strødd uten noe system i en av skuffene.. Alt tilbehøret som henger på sidene er IKEA-tilbehør. Oppi er det en god miks av Nille, Biltema og Clas Ohlson.
I nederste hylla i Råskogen har wood veneer'en min flytta inn. Den er sortert etter tema i små esker fra Clas Ohlson og  samla i et større eske.
 De mange kortene jeg har, har jeg samlet i flere forskjellige løsninger. Denne kjenner kanskje noen igjen fra forrige rundturen min, men siden jeg aldri kommer meg så langt som å faktisk putte bildene mine inn i denne, så har en del av de mindre kortkitene fått plass der.

De kortene jeg bruker hyppigst ligger lettere tilgjengelig i åpne bokser i skuffene. Den nederste løsningen har jeg holdt fast på siden jeg flytta ned i hula mi, mens den øverste er en av de geniale innsatsene fra IKEA. Løsningen i midten er egentlig bare ei eske som som jeg har delt i to med en pappbit slik at det er plass til to rekker med 4x6-kort.. Post-itlappene har jeg beholdt, mest av latskap ;P


De flere stempler jeg har kjøpt i nyere tid, har fått plass i Stuftainers og oppbevares på toppen av Råskogen. De stemplene jeg bruker veldig mye, ligger i en IKEA-boks sammen med andre ting jeg bruker mye (pluss nyinnkjøpte ting). Eldre stempler har jeg på laminerte ark i A5- og A4-permer.Dette tipset kom jeg over på en youtube-video, og det adopterte jeg umiddelbart! Alt embossingpulveret jeg har, har jeg hatt oppi små bokser fra Europris og Coop Extra, merka det med dymo, og har ei lita plastskje liggende oppi hver av dem, da er det bare å strø over embossingpulver med skeia og dunke det av! :D


 Mixed media-stæsjet mitt ligger i ei Clas Ohlson-eske, mens Gelatos'ene har fått seg ei sminkeveske fra Nille :)


Stickers som jeg bruker jevnlig står framme på pulten i ei minihandlekorg fra Nille :)

som mange andre scrappere, har jeg og ei sånn stang på veggen.. to sånne hengebokser har diverse enamel dots og flairs. Ellers har den også ei krydderhylle som jevnlig bytter innhold etter hva jeg syns passer best, en boks som rommer refill til ATG'en min og vanlig dobbelsidig tape .

Mye av flat pynt ligger i den andre IKEA-innsatsen min i skuffen, oversiktlig og praktisk :)

Smådill som egne diecuts og enkelte ting som blir igjen av større pakker havner oppi slike små bokser fra IKEA

De fleste diesene mine er oppi to sånne. Den ene har jeg tømt for magnetplater og har alle sizzlitz-/Tim Holtz-dieser i egne pakker samlet i den.

Alle juledies'ene mine er i en magnetperm fra Quickutz

Det var et bilderas fra mitt rom som det ser ut per dags dato, kanskje fikk dere noen tips og litt mer inspirasjon? :)

God helg til dere alle :) Lene

1 kommentar: