torsdag 17. august 2017

En härlig sommardag

Hej!
Då var det min tur igen att visa upp vad jag har pysslat med sen sist. Denna gången blev det dokumentation från en härlig dag förra veckan. Det var min sista semestervecka och jag och barnen passade på att göra en massa roligt tillsammans. Mannen har jobbat när vi har roat oss.
I mitt pysselrum råder det just nu kaos. Saker överallt och ont om tid för att organisera det så som jag skulle vilja. När jag satt och plockade i en papperslåda så hittade jag flera papper i storlek 15x15cm som jag fastnade för. Dessa fick utgöra grunden när jag satte igång med min sida.


Det är alltid svårt att veta hur mycket papper det går åt så jag valde några extra. Tyvärr vet jag inte vad det är för märke på dessa papper men jag tycker att de har så härliga färger.


Resultatet blev på detta sätt. Jag tycker om att ha papper bakom mina foton så därför framkallar jag dem något mindre. Visst tar det lite mer tid när man skapar sidan men det går ju på så sätt att lyfta fram motivet på ett helt annat  sätt.


Även denna gång valde jag att skriva dokumentationen för hand. De dekorationer som använts på detta kort är utstansade kvistar och enamel dots.


Här blandade jag flera olika utstansade figurer med en liten text skriven på skrivmaskin samt en liten fågel i trä. Även på detta kort fastnade några enamel dots.

Jag hoppas att ni fick lite inspiration och att ni testar på att göra egna PL-kort.

Tack för titten och lämna gärna en liten kommentar.

Scraphälsningar från Sverige

DT - Emelie


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar