mandag 27. november 2017

1.luke i adventskalenderen 2017

Velkommen til årets adventskalender, vi har som tradisjon tro ikke startet 1.desember, rett og slett fordi vi er så glade i kalenderen, og kunne dele julestemningen vi i teamet får når vi gjør klart til kalenderen....

Dette blir vår 4 kalender, og vi håper dere vil følge oss daglig.. Vi gleder oss til å telle ned til jul med dere alle sammen...  Hvis du vil se våre tre første kalendere, og få masse inspirasjon så finner du alle her.

 Og bak første luke er min side med advent/julepynt slik jeg liker det...  Jeg liker lyslenker, stjerner, svibler og kongler.... Men så kommer mann og 3 unger å ødelegger hele greien med blinkene lys og store coca cola nisser.. haha..

Neida vi har det like kjekt hver år, jeg pynter litt med mitt og de fargelegger huset med julepynt slik de liker, og tilsammen er huset fullt av julestemning i ett herlig kaos av kongler, lys og glorete nisser...
 Alle kortene er laget av ark fra papirdesign, og julestemning og der er de små ting er fra ett klippeark  også fra papirdesign.
 Gullordene og hjorten er fra Kaisercraft, og de svarte klistremerkene er fra Tim Holtz..

Ha en fin mandag
LindaI vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


Premien kommer fra Papirdesign.

Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.

15 kommentarer:

 1. Så flott side! Masse julestemning :)

  SvarSlett
 2. Denne var dr..lekker....så lekkert papir og gull-teksten og de flotte bildene. Dette var en virkelig stemningsfull og nydelig side :)

  SvarSlett
 3. Så stemningsfull og fin side du har lagd :)

  SvarSlett
 4. Veldig fint med de gull-detaljene. Koselig og fin side :D

  SvarSlett
 5. Utrolig koselig side! Skikkelig julestemning :D

  SvarSlett
 6. å kor koselig lell ;)

  smil frå ho monika

  SvarSlett
 7. Åh va bra att nib börjar med julkalanedern igen så man får lite inspiration. Jag som ev tänkte föröska mig på decemeber daily i år. Jag började förra året men låg sjuk nästan heöa månaden så det blev inget med det.
  Malin

  SvarSlett
 8. Jag vill nog ge mig på detta. Skall surfa lite inspiration under veckan och ta fram de saker som legat och väntat några år. 😊

  SvarSlett
 9. Hurra for kalender og desember! 😄🙌 skikkelig julestemning på sida di, gleder meg til å følge kalenderen nå i desember😊

  SvarSlett
 10. Så fint�� likte veldig godt fargebruken��

  SvarSlett
 11. The black and gold is so striking. Gorgeous page. Hugz

  SvarSlett
 12. Koselig juleside :) Moro med adventskalender - og flott å se hva dere lager!

  SvarSlett
 13. Så vackert.. man får sådan inspiration att sätt igång genast att skapa..

  SvarSlett