onsdag 29. november 2017

3. luke i adventskalenderen

Da er det min tur til å åpne luke 3 i kalenderen vår!

Sida mi er fra vinteren i fjor, vi er ikkje veldig mye plaga med snø på Vestlandet. Så når først sjansen byr seg og det er kvitt på bakken så må en bare finne frem akebrett å komme seg ut. Sjansen for at snøen er vekk neste dag er stor...Siden er ganske enkel, har brukt Distress Oxide sammen med ulike stempler fra Papirdesign. Snømannen er også fra Papirdesign, den har eg fargelagt med Promarker og brukt snømanndies for å slippe å klippe rundt den. Det er første gang eg har brukt Distress Oxide til stempler, vanligvis bruker eg vatn og varmepistol når eg bruker Oxide putene. Men det går jo heilt fint å bruke dei til å stemple vanlig og.


Klem DT MonicaI vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


Premien kommer fra Papirdesign.

Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.

14 kommentarer:

 1. Kjempeflott side! Artig stempel du har brukt i hjørnene :)
  Skjønner at det er artig med snø for ungene altså :)

  SvarSlett
 2. Så flott side! Likte stemplingen :)

  SvarSlett
 3. Så fint. Liker det enkelt og stilrent

  SvarSlett
 4. Kjempefin side :D De stemplene ser nesten ut som snøfnugg :)

  SvarSlett
 5. Så fint det blei, snømannen var flott og jeg likte særlig bakgrunnstemplene 😊

  SvarSlett
 6. Such a fun and happy layout. Hugz

  SvarSlett