søndag 10. mars 2024

Vinter i Story line chapters

Hej, DT-Helena här! 
Idag delar jag med mig av ett frostigt januariuppslag i min Story Line chapters. Vintern i Halland är oftast rätt kort, så när det blir lite snö och kyla passar vi på att njuta. 

På den ena sidan är det skridskor för hela slanten, och på den andra har jag dokumenterat en härlig promenad i solskenet. Jag valde att utgå ifrån ett rutnät med fyra rutor på varje sida. En kul grej med storyline chapters är att det inte finns någon plastficka som begränsar utrymmet. Dekorationer, rubriker och foton kan placeras lite hur som helst på uppslaget, vilket jag har tagit fasta på.

I rutan som saknade foto klistrade jag in en bit mönsterpapper. Tagen har jag stämplat och klippt ut, och sedan skrivit min journaling på. I mitten av sidan fick det bli en blå lable med en skridsko från Simple Stories.

Frosten i gräset var så vacker, så det fotot fick lov att ta lite plats. Jag satte i stället den andra promenadbilden i mitten av sidan. Klistermärkena kommer från Simple Stories.

Jag hittade lite puffy words i guld i min låda, och kände att ordet "Lovely" passade perfekt på den här sidan. Jag skrev min journaling i det tomma utrymme som blev kvar längst upp. 

Tack för titten!
/Helena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar