torsdag 18. september 2014

Studio Calico kit-inspirasjon

Jeg har vært abonnent på scrappekitet til Studio Calico i litt over et år nå, og da jeg begynte med PL, så måtte jeg jo teste ut PL-kitet også.. Fram til nå har jeg vært litt så som så til PL-kitet, og har syntes det har vært vanskelig å bruke. Da har jeg brukt kitene som supplement til det jeg allerede har, men nå har jeg endelig sett lyset! For noen kvelder har jeg lagt helt til side alt det andre jeg har og KUN brukt kitene. Jeg har holdt meg til ett kit per side - de er jo tross alt satt sammen for å matche, og dermed gikk det lekende lett både å plukke kort og velge pynt.. 

I dette innlegget viser jeg to sider jeg har laget kun med SC-kit. 

På den første siden her har jeg brukt juli-kitet Penny Arcade, og alt unntatt korkhjertet i midten nede er alt fra samme 


På denne siden har jeg brukt juni-kitet Hello, Hello. Herlige, sommerlige farger som passet perfekt til mine bilder - og til resten av serien med bilder som ble tatt denne helga, og som selvfølgelig har fått sine respektive lommesider. Alt er hentet fra kitet, inkludert "awesome"-stempelet på kortet i midten øverst. Ikke alltid det passer med engelske tekststempler, og jeg syns ofte det er vanskelig å få brukt dem, men det er egentlig bare å hoppe i det :)

Det var mitt inspirasjonsbidrag for nå, nyt fineværet dere som har det, hvis ikke er det bare enda en god grunn til litt scrappekos! :)

5 kommentarer:

 1. Själv har jag också prenumererat på Studio Calicos kit i flera år, men inte gett mej på PL-kiten ännu. Det känns som om det blir så väldigt många kort och så många på engelska... det är jag tveksam till. Så än så länge gör jag de flesta korten själv och det funkar ju också.

  Men onekligen blev ju dina sidor fantastiskt fina och väl matchade!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig i det med mange kort, og mye typisk amerikansk, det som har vært hovedgrunnen til at jeg har vært litt skeptisk, men det var veldig kjekt å jobbe litt på denne måten også :) og i verste fall så trenger jeg iallefall ikke å kjøpe linjerte kort i nærmeste framtid, hehe ;)

   Slett
 2. Jeg er helt ny i PL verden og tenkte at nå bare hiver jeg meg uti det. Har åpnet et abonnement for et halvt år og venter spent på første pakke. Takk for inspirasjon og tips :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy, bare å glede seg! :D

   Slett
 3. Det er så gøy når det liksom løsner, at en ser lyset hi hi. Synes du har klart deg bra jeg :)
  Jeg har hatt LO kit i et halvt år tror jeg, digger papirene og en del av tilbehøret men kunne vært foruten kartongene - så er litt i tenkeboksen der om fortsettelse. PL kit har jeg vel fått 3 av nå. Digger kortene og tilbehøret, men har heller ikke helt "kommet i gang" - men det kan skylles andre ting. Har hvertfall flere planer :)
  Gøy med inspirasjon fra andre :)

  SvarSlett