tirsdag 16. september 2014

Inspirasjons side med Green Hyena.

God morgen alle sammen, i dag er det min tur i bloggen, og når jeg tenker meg om er det faktisk en stund siden :)  I dag begynner jeg med å vise småbilder av PL siden min, jeg har en sønn som det nesten ikke går an å ta skikkelige bilder av, litt lik pappan sin der.

Vi i teamet har fått en liten smakebit fra Green Hyena sine kitt som vi skal vise frem, og må si at jeg digga disse fargene, de stod så godt sammen med hverandre. Min PL seide er fra min sønns første skoledag og hvis jeg skal tro han kom den ikke tidlig nok, helt til han fikk lekser og da kom spørsmålene om når neste ferie var.. heheDet blå arket her med Where er en del av kittet, det samme er pilen å, og på kantene kan dere se at jeg har brukt flytene ink alla det vi fikk prøve ut på Mumkaa kurset.

I kittet fra Green Hyena fikk vi med en grønn plastikk side som var trykt  love life på, og jeg valgte å ikke bruke den i PL min heller bruke den som en stensil, her har jeg brukt en svart våt blyant, og en vannpensel, for når det tørker, så forsvinner det ikke. Det blå huset, gule hjertene og pilene er fra Green Hyena, jeg er jo solgt når jeg får sånne "dotter"

Alle kortene har jeg inket, fikk tak på Ibay et sett med 6 forskjellige farger og digger dem, neste steg blir å prøve å skrive med dem .


Hehehehe, alle mødre som scrapper får det vel ofte fortalt til dem, ta bilde for dette må du bare scrappe, vel ikke noe unntak her i huset.. Hver gang min sønn anstrenger seg veldig eller styrer på så beynner han å blø neseblod, så oxo første skoledag :)


Her kommer hele siden, alex ville ha meg til å ta ørten bilder, for at når jeg scrappet dem skulle andre som så det bli overbevist at han gledet seg til første skoledag -..hehe


Det var det jeg hadde for denne gang, ha en nydelig dag og ei flott uke ♥
Klemm jorunn


6 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen din stil. Den är kraftfull, tuff och färgrik på samma gång. Otroligt flott sida!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en veldig fin kommentar Cornelia ♥ Setter stor pris på det.

   klemm jorunn

   Slett
 2. Virkelig en kul PL .side , alle detaljer må studeres for dette ga inspirasjon

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig kjekt å høre Kjellaug ♥

   klemm jorunn

   Slett
 3. Jeg synes bildene dine var helt fantastiske jeg, en kul gutt du har :) Og PL siden også var kjempe flott, en herlig mix av farger. Deilig pynt og kreative løsninger :)
  Klem ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Randi, skulle ønske jeg kunne si at han ligner på meg, men han er som snytt ut av nesen på pappan sin hehe :)

   God klemm

   Slett