mandag 21. mars 2016

Vi ønsker velkommen til Gunilla

Hei. For en tid tilbake hadde vi gående en DT-call her i bloggen. Og vi er så heldige å fått med oss 3 nye i teamet vårt. Her kommer en presentasjon av vårt andre nye medlem Gunilla Rudander.


Og dette skriver Gunilla om seg selv:


Hej, jag heter Gunilla Rudander och bor i Sverige. Nu när jag fyllt 50 år vill jag göra det som jag gillar och bland annat är det att scrappa. Mitt jobb som statistiker och teknisk säljare är visserligen kul, men jag kompletterar gärna den matematiska hjärnhalvan med något kreativt som är både musik och scrap booking.

Min man och jag har 2 tonårspojkar + hund och bor i Bromma utanför Stockholm. Det vi har gemensamt är att renovera vårt hus och sommarstugan, faktiskt också något kreativt.

Scrap booking har jag hållit på med sen 2006 och har gått många kurser för att lära mig grunderna och nya tekniker. Det som jag fastnat för extra är Project Life för att jag kan då få med många minnen på ett ställe, och har som barn skrivit mycket dagbok – så det här blir något som liknar det.

Jag tycker det finns vackra saker att fotografera i vardagen, rätt som det är dyker det upp något som jag inte kan sluta titta på – så jag måste fota det med min telefon. Det får då bli minnet för den dagen och kanske skriver jag något på fotot.

Jag ser framemot att vara med i designteamet. Här är min blogg ”Gunillas kreativa sida” och där brukar jag varva LO, kort och PL.
Glada hälsningar Gunilla Rudander

Gunilla har også laget en side for å vise litt, av sin stil.


Vi ønsker Gunilla hjertelig velkommen hit til oss :-) 

Teamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar