torsdag 31. mars 2016

Sensommar när den är som bäst

Då har det blivit dags för mitt första inlägg som ny DT här hos Project Life i Norge. Ett uppdrag som jag ser fram emot med spänning och glädje.
Vill ni läsa mer om mig och hur jag skapar kan ni göra det i min presentation:

Jag gissar att det är fler än jag som längtar efter sommar, sol och värme.  
Som så många andra så ligger jag inte i fas med mitt PL, utan har flera fotografier kvar från förra året. Så i väntan på att våren skall sätta igång på riktigt så skapade jag ett uppslag från en av de sista sköna sommardagarna förra året. En långhelg som vi spenderade med vår husbil i Bohuslän på svenska västkusten.


Jag har till detta uppslag gjort egna PL-kort från mönstrat papper. Jag har använt mig av serien "Life by the Sea" från "Maja Design" eftersom de passade så bra till temat på mina fotografier. 
Jag har varit ganska sparsam med dekorationer då papperna innehöll så många fina detaljer.
Kompassen är en die och jag tyckte den passade in så bra. Så den har jag använt på båda sidorna, fast i olika färger. På sidan 2 har jag stämplat med några passande ord från YouDo:s stämplar Marine. Flairs har jag gjort själv med papper från samma serie och epoxybubbla.

Jag hoppas med detta uppslag kunna ge lite inspiration hur man enkelt kan göra egna PL-kort och flairs med fina mönsterpapper, några dies och stämplar.

Scraphälsningar från Sverige!
/DT-Marit

2 kommentarer: