tirsdag 1. juli 2014

Gjestedesigner for juli


Da Jorunn spurte om jeg ville være gjestedesigner for juli her inne tenkte jeg "KJEKT" men "HJEEEEELP" hi hi. Digger jo denne bloggen og synes det er SÅ kjekt at den ble startet, og så er de jo SÅ flinke disse damene da. Men, jeg får bare hoppe i det.

Randi Elisabeth heter jeg, er av beste årgang - 68er :) Her er min blogg "randisscrappeloft". Opprinnelig fra Egersund men da jeg under skolegang på Moi traff min store kjærlighet så ble jeg værende her. Sammen med min kjære har vi to sønner på 17 og 21, hvorav bare den minste fortsatt bor hjemme.
Jeg har alltid vært kreativ, drevet med diverse hobbyer opp igjennom. Før jeg begynte med scrapping hadde jeg vært borti litt "klipp og lim" i album også, gull og sølvpenn som var så populære en tid og for ikke å glemme snakkeboblene hi hi.
Min første scrapbooking side laget jeg i 2005. Jeg ville lage et feriealbum fra jul og nyttårsferien vår til Malaysia og Thailand desember 2004. Da var det colourblocking som var "inn", og det ligner jo litt på lommescrapping med tanke på at en bruker mange bilder på en side og et slags "rutenett".
Jeg scrapper stort sett LOer, og har vel ikke en bestemt stil. Liker å prøve litt forskjellig, og kan gå fra C&S til sider der jeg ikke kan få nok pynt på liksom.  Bilder jeg scrapper er for det meste fra ferier og turer, og det har blitt en del feriealbum - både vanlige scrappealbum men også noen minialbum.
Kort har jeg stort sett laget når jeg "må", men det siste året har jeg faktisk laget litt kort bare for gøy. Synes selv det er super koselig å få "snailmail" i posten, og ønsker å bli bedre på å sende selv også.
Bitte litt alterering har jeg vært borti.
Og for 2 år siden ca beveget jeg meg inn i Art Journalingen sin verden, og den verdenen er bare herlig :)
Da jeg først hørte om PL/lommescrapping tenkte jeg at, nei, det skal jeg ikke begynne med. "Jeg tar jo ikke noe særlig hverdagsbilder, har nok ferie bilder å scrappe".  Men etter hvert så jeg  muligheten med å kombinere vanlige LOer og PL sider. På en PL side får en plass til, og kan bruke mange av de bildene som aldri vil bli scrappet ellers, men som allikevel hadde vært kjekke å ha i album. Et kjempeflott supplement. Laget min første PL side i november i fjor. Så stoppet det opp før jeg kom skikkelig i gang på nyåret. Nå elsker jeg det, og denne bloggen har nok en del av "skylden" for det.
Når jeg scrapper liker jeg å bruke Norske ord og tekst. Synes ofte at de Amerikanske kan være litt "store" og "voldsomme" vist dere skjønner. Men for all del, jeg bruker de også.
Min utfordring som gjestedesigner til dere blir altså å lage en side der dere bare bruker Nordisk (morsmål) tekst, og så vil jeg gjerne se en "smak" av sommer.
Dere har frist til 28. juli kl 23:55 med å delta, og jeg håper på tross av ferie at dere hiver dere med på denne :)

Premien denne gangen er sponset av Scrapfabriken som har masse kult PL stasj, scrappeutstyr og i tillegg lager de egne kort med svensk tekst. En del av desse passer jo på norsk også;-) De leverer 3 pakker kort av egen produksjon. I tillegg til premien fra Scrappefabrikken, får vinneren  også denne pakken med PL kort fra meg.
Her har jeg laget en side om kampinglivet, med bare norsk tekst.
 Har brukt mønsterark fra Poppy Design, Vibecke Spigeseth: Happy Camping og My Art Journal. De to kortene i midten er "ferdig-kort".

 KaBoks har flere tekst stempler på norsk som passer til lommescrapping, bla. dette.


 Magic Monday har buttons med norsk tekst.

 Også Papir Design har stempler med norsk tekst.

 Hos 3rd Eye kan du få laget buttons med hvilken tekst du måtte ønske.
Papir Design har noen flotte ark med klister bokstaver som har Æ,Ø og Å både på norsk og svensk.


 Stempel fra KaBoks stemplet på washitape.

Lykke til med oppgaven, og så "sees" vi om en uke :)

Her kommer det første bidraget sendt på mail og det er CorneliaHei, det er blitt gjort en liten feil da Linkz vår ble satt på dette innlegget, i går 28/7 kl 2355 var fristen til å lever. Hilsen jorunn

13 kommentarer:

 1. Kjempeflott og herlig side, Randi Elisabeth! Flotte og sterke farger!

  SvarSlett
 2. Masse kule tekster og ser ut som kampinglivet er ganske så hærlig.
  Flott inspirasjon

  SvarSlett
 3. Helt super semestersida! Och riktigt skojig utmaning, passar mej perfekt eftersom jag helst inte scrappar på annat än svenska! *tummen upp*

  SvarSlett
 4. Åh for ei digg side!! Dette må være en av de kuleste jeg har sett! Og med tlf da hihiih, teksten der var gjenkjennende ja hihi! Og enig sursøt er best!! Ante ikke om alle disse man kunne få norsk tekst hos utenom Papirdesign da! Så takk for masse lærdom også!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjekke kommentarer. Så gøy at siden og innlegget kan være til inspirasjon. Gleder meg til å se bidrag til utfordringen :)

  SvarSlett
 6. Herlig LO, Randi Elisabeth. Og en strålende oppgave som jeg bare MÅTTE løse i dag for å feire litt stille, rent og ryddig hus :-)

  SvarSlett
 7. Veldig kult Randi Elisabeth. Kom nettopp inn her. Har ikke vært på forum på lenge, selv om jeg har logget meg inn på Scrappeland. Det er en tid for alt. Jeg har begynt å abonnere på Studio Calico sine PL kit. Men jeg har liksom sett for meg at jeg skal bruke kitene i AJ, og ikke kjøpe flere album.....Har nemlig endel liggende, hjælp! Men veldig fint å bli inspirert her da!

  SvarSlett
 8. Är det möjligt att maila in sitt bidrag, eller måste man blogga det??? Tacksam för svar!

  SvarSlett
 9. Ja Cornelia, du lan sende den på mail så blir den lagt inn i bloggen.
  projectlifenorge@outlook.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack för snabbt svar!

   Det fattas ett litet i i adressen, men jag hittade felet och nu är mitt bidrag skickat!

   Ha en fortsatt skön sommar!

   Slett
  2. Ser det nå ja, beklager. Men du fant jo ut av det så det er bra :)

   Slett
  3. Siden du ikke har Blogg Cornelia så får jeg kommentere bidraget ditt direkte her. Fantastisk fargerike sider. Jeg klare ikke å lese annen tekst enn de som er med store bokstaver, men digger "ømme rumper" hi hi. Kult å bruke kartet :) Tusen takk for at du deltar på utfordringen :)

   Slett
  4. Tusen tack för dina goda ord, Randi Elisabeth!

   Jag har en blogg... men kan inte visa just den här sidan där riktigt ännu, så därför kom den på mail den här gången. Toppen med din utfordring, då jag gärna (helst!!!) scrappar på svenska.

   Slett