tirsdag 15. juli 2014

Gjestedesigner juli - 3. innlegg

Så var det tirsdag igjen og klart for et innlegg til fra meg.

I dag har jeg tatt for meg re-bruk av gamle bilder.
Dessverre hadde vi ikke digitalkamera da våre barn var små. Men det betyr dermed ikke at vi har få bilder....for det har vi definitivt ikke. Og det vises jo ved at vi har "hundreogørten" album liggende rundt forbi. Både slike "stikk inn" album og album hvor jeg har limt inn bilder. Og kanskje sammen med litt tekst eller noen klistermerker.
De tar jo veldig stor plass, og er ikke så spennende å bla i.....

Etter å ha begynt med PL/lommescrapping kom tanken snikende om å re-bruke en del av bildene. Selv om ikke ale bildene er like bra verken på i seg selv eller kvalitet, så er de jo historie. Og jeg synes en får med seg så mye historie sammen med bildene ved denne formen for scrapping. Så nå har jeg så vidt begynt på dette prosjektet. Noen bilder hadde jeg faktisk digitalisert i forbindelse med at jeg laget album til guttene da de ble konfirmerte, og de kommer jeg til å fremkalle på nytt og på matt papir. Men noen må jeg rett og slett rive ut av gamle album. Heldigvis har det ikke vært den beste limen/tapen jeg har brukt, og med litt lirking så går det greit å få de ut.

Vel "ute" måtte jeg finne den plastlommen som passet best, og bildene ble skåret til. 17. mai bilder må vel være noe av det vanskeligste å scrappe med tanke på alle fargene som vanligvis er på disse bildene. Mine bilder var i tillegg i litt mørke farger, så jeg valgte å bruke litt hvit dekor, lite pynt og få farger.


Jeg hadde noen slike overlayer som jeg tenkte ville "lysne opp" litt, men teksten passet jo absolutt ikke. Fikset det med noen bokstaver, enameldots og tape m/stempelbokstaver.

Godt fornøyd med å ha fått 2 sider med bilder til å bli en, og endatil mye mer informativ og fortellende.
Noen andre som driver med re-bruk av bilder?
Ønsker alle en fortsatt fin sommeruke, og minner om konkurransen min som du finner her.

1 kommentar:

  1. Åhh hurra dette var så inspirerende og jaaa så lurt! Og for ei nyydelig side du har laget. Ved å bruke lyse elementer har du virkelig klart å fremheve bildene på en så god måte ♥ Ja og hva får vi ikke til å fikse, det er det vi er best på. Fru fiksere hihi! Ingen hindring bare en utfordring! Og det klarte du brilliant her ♥

    SvarSlett