onsdag 15. juni 2016

Byttekit fra Elisabeth til Ellinor :)


Da var det min, Ellinor, sin tur å vise hva jeg har laget av det kjempefine byttekitet jeg fikk av Elisabeth :)
Dette kittet var helt genialt for meg :-D Ikke for masse forskjellige farger, og ganske nøytral pynt, hehe. Jeg kunne nok brukt veldig mye mer pynt, men det aner jeg ikke hvor jeg skulle puttet. Dere som har sett sidene mine før har kanskje sett at jeg ikke er den som pynter mest.


Kitet bestod av kort som passer perfekt babyalbum (ser at det kanskje ikke var veldig synlig på dette bildet). Der det stod 1 months, 2 months osv, og fine småkort som passet til. Jeg vet ikke heelt hva all pynten heter, men det var både bokstaver og setninger, dots, trepynt og papirpynt. Nok til å lage veldig mange sider! 
Jeg begynte like greit på 2 måneder og 3 måneder :)


Dette var faktisk det som har løst hele babyalbum-"problemet" mitt. Jeg ligger nemlig langt bak med alle planer jeg har for både PL-album og fotobøker. Men resten av kortene fordelte jeg en del sider slik at jeg har 1-12 mnd, og så er det faktisk bare å skrive ut bilder og pynte litt til resten. Jeg er jo egentlig ikke så veldig glad i å skrive så mye, men tenker at når jeg først er så opptatt av minner så får jeg prøve å ta litt vare på håndskriften min også, hehe. Men da trenger jeg ikke bruke så mye energi på å lage masse egne kort, og en del av de andre babykortene jeg har sett er veldig blågrønn. Var litt grønt på noen kort her også, men da har jeg mange kort som passer sammen.


De første siden brukte jeg piler og boktaver til å skrive hvor gammel han er på bildet, noen dots på kortet i midten til høyre og diverse pynt på kortet nede til høyre. Kortet nede til venstre er egentlig et journaling-kort, men jeg limte på et bilde med en hvit stripe øverst for å få vekk den blomstrete kanten som stod under "our new family".


Side nr 2 har jeg brukt samme piler og bokstaver hvor det står alderen, samt litt papirpynt og en rekke med glitterdots. På bildet oppe til venstre har jeg også lagt litt vellumpapir jeg hadde fra før oppå bildet for å duse det ut, og limt papirpynten og "Remember this" oppå der.


Svart hvitt bildet i midten har jeg laget ved å klippe ut rundingen i kortet (der skulle man egentlig skrive, men jeg skriver som sagt ikke så mye for han, hehe), og limte bildet på baksiden slik at det ble som en slags ramme.

Håper du likte sidene mine :-D Jeg ble ihvertfall VELDIG fornøyd med kitet jeg fikk :) Dette var en artig utfordring.
Hilsen Ellinor

1 kommentar:

  1. Dette er akkurat sånt babyalbum jeg kunne tenke meg å lage!! hvordan skal jeg få til det? hvordan får man tak i de kortene og plastlommene??? håper virkelig på svar :)

    SvarSlett