mandag 27. juni 2016

En liten gutt i snøen

Idag er det meg igjen, Ellinor, som har laget et lite innlegg til dere.

Jeg holder jo litt parallellt på med både babyalbum, og album fra 2011, 2014 og 2016 (og de andre årene er ikke med fordi de er ferdig altså, hehe... de har jeg bare ikke begynt på).
Så her er en side fra februar 2016. Jeg scrapper ikke hver uke hvis jeg ikke har noen fine bilder, jeg bruker jo ikke mobilbilder til PL, kun fra speilreflekskamera.
Jeg tar masse mobilbilder også, men de går i fotobøker.
Jeg har også denne gangen laget en hybrid side, med både digital og fysisk pynt. Jeg er veldig glad i ren og enkel stil, og denne siden er ikke noe unntak :)
Kortet oppe til venstre er laget av et mønsterpapir fra pakken som vi fikk sponset fra Kort og Godt som jeg har skjært til i 4x6 selv.
Jeg har også brukt et trestjerne jeg hadde liggende, og skrevet ut datoen på kartong som jeg har klippet ut. Fonten heter 1942 Report og kan lastes ned fra Dafont.
Kortet til høyre har jeg laget i photshop, og er fra Becky Higgins kit som heter Midnight edition, hvor jeg har farget hjertet i annen farge og gjort om fra 3x4 til 4x6.
I midten har jeg laget et kort med et stempel fra Kort og godt-pakken, og en liten "binders" med hjerte på som var utrolig søt. Det mønstrede kortet passer egentlig i en 2x2 lomme, men jeg har ingen lommer i den størrelsen.
På hver side har jeg laget ramme i Photoshop til 3x4-bildene.
Nederst til venstre har jeg laget et kort som har trepynt med mønsterpapir fra Kort og godt bak, og på andre siden er det et kalenderkort fra Paislee Press som jeg også har farget i photoshop og satt ring rundt datoen.
På dette bildet skrev jeg litt tekst nederst i hjørnet, og det overskrift i fonten Bromello. Og så har jeg brukt en brush i photshop som heter Bracket dates hvor måneden og året står.
Håper du likte siden min :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar