onsdag 7. juni 2017

Byttekit från Anna till Gunilla

Hej, DT-Gunilla här!
Som jag har längtat att få hugga in i det fina guldiga kit som Anna skickade mig, stort tack! Eftersom jag haft så mycket annat för mig på sistone så började jag alldeles för sent med detta, men eftersom alla kort och dekorationer hängde så fint samman så gick det fort och enkelt att sätta ihop mina 4 sidor, där sista sidan är en LO. 

Så passande att veckan jag satt ihop är precis samma datum som nu fast förra året.

Sid 1 


Jag lade veckans journaling i det stora PL-kortet, skrivet på skrivmaskin. Något hände med färgbandet mitt i så man ser inte vad jag skrivit (men det är charmigt på sitt sätt). Jag strävade efter att inte ha för mycket foton eftersom PL-korten var så otroligt fina, så jag ville låta dem framträda. 

En närbild på superfina bling (svarta stenar och röda blommor) samt transparanta stickers-bokstäver :

Sid 2


Det första halvåret 2016 så svarade jag på något som heter "365 frågor" och då passade ett av PL-korten in så bra. Jag har skrivit de frågor jag besvarat för 6,7 och 8 juni. Frågornas svar finns på 3 foton på förra sidan och denna. 


Närbild: 

Jag tyckte det blev kul att sätta ihop 2 foton med ett tårtpapper mellan, och låta resten av fickan vara transparant på det här sättet. En vacker fjäril satte jag dit direkt på plasten, och kanske kommer jag flytta den har ibland svårt att bestämma mig.

Sid 3:Här ser man andra sidan med samma tårtpapper (längst ned till höger). Jag hade en hel del instagramstorlekar på fotona så då passade det bra att sätta ihop de så här. För att få det guldiga att återkomma satte jag 2 guldstjärnor på det svartvita, som annars hade sett tomt ut. Ni kan se att turkostblått återkommer längs en linje också både på foton och dekorationer, en accentfärg. 

Inte ofta jag fotar en shopping-vagn men det var inhandling till en jättefest i vår trädgårdsförening och passade bra att dokumentera.

Älskade PL-kortet med kameran, där jag satte en bling mitt i:


Sid 4 blev en LO, som jag ofta blandar upp med i mitt PL-album. Jag återupprepade dekorationerna och PL-korten från kitet. Men här har jag lagt till 2 egna dekorationer (trianglarna) eftersom jag följde "Veckans Skiss" på denna och då ingick trianglar.


Här är alla 4 sidor i sin helhet:Tack för titten och tack för det fina kitet Anna!

DT-Gunilla2 kommentarer:

  1. Vad fint det blev! Så harmoniskt du fick till det!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tack, Anna! Tack för det fina kitet!

      Slett