torsdag 1. juni 2017

Juni/juli17Tenk at vi er 1.juni allerede?!!

Vi i teamet er alle litt tatt på sengen at vi er igang med sommerutfordringen nå, det er jo ikke lenge siden vi hadde adventskalenderen vår?!

Denne utfordringen går helt til den 22.juli, slik at det skal bli tid å bli med innimellom bading, is, melon og solkrem, å lage en side til utfordringen.
Reglene er de samme som vi alltid bruker, du kan lese de her.

Utfordringen, er å bli inspirert av dette bildet, du velger selv hva du vil la deg insprere av, fargene, skiltene, følelsen...Vi har en flott stor premie til en heldig vinner også,
Vår herlige Hovedsponsor Hobbykunst stiller med denne:


Og Papirdesign stiller med disse stemplene: Teamet har laget herlig inspirasjon til dere, vi gleder oss til å se hva dere blir inspirert av.DT-Gunilla

Jag inspirerades av färgerna, himlen och sommarkänslan, så jag valde första veckan i juni förra året som fångar upp denna inspiration. 


Jag har stoppat in en "tag" bakom ett foto, och så här ser det ut när jag tagit ut det:Jag har inspirerats av stranden och den blå himmeln. En blå och vitrandig solstol lik inspirationsbilden finns med på mina fotografier.


Jag har även inspirerats av snäckorna och stämplat dem som bakgrund på mina PL-kort. Jag har också gjort en skylt likt den på inspirationsbilden som fick bli titeln på min sida.Tycker också att mitt fotografi till höger här under är väldigt likt den högra bilden på inspirationsbilden, den bakom skylten.
DT-Elisabeth

Jeg ble inspirert av sommer og fargene beige og grønn.
Ble også inspirert av skiltet, så har brukt masse små ord på sidene mine.


Selfie er gøy, og ennå gøyere og scrappe når noen tar bilder av at vi tar selfie :-)
DT-Mona E.
Eg blei inspirert av strand, sjø og følelsen av sommer og ferie.


1 kommentar: