mandag 7. august 2017

Day In The Life projekt med mycket journaling

Hej, DT-Gunilla här med lite sommarinspiration!

Tisdag den 20 juni 2017 hoppade jag på ett projekt som heter "Day In The Life" och handlar om att dokumentera 1 gång per timme under en dag. Jag startade när jag vaknade kl 7.00 och fortsatte till kl 23.00 på kvällen. 

Jag hittade en perfekt typ av fickor (lommer) och såg till att beställa foton som var mindre: 4X3 tum i storlek. Då fick jag plats med alla klockslag på 3 sidor.

Här är de första morgontimmarna från kl 7.00. För varje timme har jag en dokumentation på ett PL-kort med klockslaget och ett fotografi bredvid. För att komma ihåg att fotografera varje timme så satte jag telefonen på alarm.Sen fortsätter  det med fler timmar och då har vi hamnat kl 12.00 - 17.00:


På kvällen hade jag två trevligheter just den här dagen, så det blev lyckade foton och bra berättelser, Jag dokumenterar på min skrivmaskin:Som vanligt har jag några extrafoton jag gärna vill stoppa med, och då finns det bra extrafickor att köpa till. Men man kan även sätta in ett extrafoto bakom ett annat högst upp som i nedanstående bild: 


Här är några närbilder hur jag löst extrafickor:
Tack för titten, och hoppas ni blev inspirerade att prova på "Day In The Life" - det kan man göra när man vill och på vilket sätt man vill!

DT-Gunilla

2 kommentarer: