onsdag 15. november 2023

Månadsuppslag komma ikapp - oktober 2020

 Hej DT-Gunilla här, nu har jag inspirerats av så många på Facebookgruppen att komma ikapp, så även jag tog upp ett gammalt album, där det fanns sidor som ännu inte var klara och gjorde klart dem på några timmar.


Från början såg sidorna för oktober 2020 ut så här..
 

och det tog mig en stund att förstå vad jag hade tänkt med uppslaget. Först och främst förstod jag att det var hela oktober månad och inte en viss vecka, när jag kollade tillbaks för att hitta fotona i mobiltelefonen.

Sen hade jag som tur var skrivit med blyerts noteringar på baksidan av PL-korten.


Så jag letade upp min gamla kalender och började sen skriva utifrån noteringarna och det jag mindes från oktober 2020 (3 år sen). Jag resonerar att det är bättre att jag skriver något, även om jag kanske hade tänkt annorlunda då.


Sen kollade jag upp färgerna på fotona och valde ut 3 färger från mina distressoxid-stämplar som matchade fotona, och sen gick jag genom mina stämplar och valde lite hösttema och en perfekt chipboard från Ali Edwards.


Jag hade satt in olika tema-kort från Ali Edwards för 3 år sen och kanske jag hade andra tankar då, men tyckte jag fick till det bra med texten som skulle matcha fotona.


Jag dekorerade väldigt enkelt med höstlik washitejp...


...och lite hjärtan och text-stickers från Ali Edwards som jag satte på fotona.


Sida nr 2 matchade sida nr 1, och fortfarande sparsamt med dekorationer. Det fick helt enkelt räcka med foton och journaling.


Tack för titten! /DT-Gunilla

Följ oss gärna på instagram : @projectlifeinorden och följ gärna mitt privata: @gunilla_pysslar.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar