søndag 18. august 2024

Dokumenterar favoriter i Storyline chapters

Hej! DT-Helena här!
Idag visar jag ett uppslag i min Storyline chapters där jag dokumenterat något som inspirerar mig och något jag tycker om, snarare än en specifik händelse. Jag utmanade mig själv att använda dekorationer som länge legat oanvända i byrålådan, bland annat ett gäng clear stickers. 

På den här sidan berättar jag lite om vår katt Assar. Jag gillar verkligen det här fotot på honom, så det fick såklart hamna i fokus på sidan. Som bakgrund på halva sidan har jag lagt ett mönsterpapper, och sen har jag dekorerat med lite olika klistermärken, washitejp och ett korkhjärta.

De här clear stickersen har funnits i min stash i många långa år, jag tror att de var bland de första scrapbookingsakerna jag köpte en gång i tiden. Så man kan säga att det var hög tid att sätta dem i användning!

Ovanför fotot har jag satt några remsor washitejp och ytterligare en clear sticker. Och så ett urgulligt litet hjärta med nos och morrhår som kom i en förpackning kattklistermärken från ICA Maxi. 

Båda etiketterna på sidan kommer från Simple Stories. Korkhjärtat är en annan sån dekoration som jag haft så länge i min samling att jag inte kan komma ihåg var jag köpt det. Men det måste ha varit en bra deal, för jag har flera ark! Tassavtrycken är från klistermärkesarket från ICA Maxi.

På sidan intill dokumenterar jag något annat som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen konst. Här pratar jag specifikt om konstnären Mira Kurkiala, vars konst jag verkligen älskar och inspireras av. Fotot på Mira är från hennes webbsida. Längst upp till vänster är hennes visitkort, vilket jag tyckte var så vackert att jag helt sonika klistrade in det på sidan. 

Bokstäverna i rubriken kommer ur en stickerbook från Simple Stories. Och sen har jag petat dit några ytterligare clear stickers ur samlingen!

Här ett klistermärke från Simple Stories, vilket jag tyckte passade på fotot av mitt senaste experiment med akrylfärger. 

Det här klistermärket är ett lite nyare förvärv, det kom i ett set med klistermärken från Temu.

Och så här hela uppslaget ut! Lite spretigt med gammalt och nytt, och lite spontan placering av alla element. Men färgerna går igen över hela uppslaget, vilket ändå knyter ihop det. 

Det var allt jag hade att bjuda på den här gången, jag önskar dig en härlig och kreativ dag!
Tack så mycket för titten!

/Helena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar