mandag 5. mai 2014

Blogghopp hos Project Life i Norge & StampARTic

For å kickstarte et spennende og nytt samarbeid mellom Projectlifeinorge og StampARTic
setter vi nå i gang en BLOGGHOPP med 2 hovedpremier sponset av
og små RAK (premier) i hver enkelt DT-blogg.

Vi lover tonnevis med INSPIRASJON og alt du trenger å gjøre er følgende:

Besøk hver av DT-jentene på både StampARTic og Projectlifeinorge,
der du legger igjen en liten kommentar til hver enkelt eller den du måtte ønske! Jo flere kommentarer du legger igjen, jo bedre vinnersjanser har du!

Når du har vært på bloggrunden går du inn i StampARTic- eller/og Projectlifeinorge bloggene og legger deg til som følger både i bloggen og på våre Facebook-sider. Tilslutt legger du igjen en liten kommentar om at bloggrunden er fullført! Her har du sjans å vinne 2 hovedpremier om du besøker begge bloggene!

StampARTic's on Facebook
Projectlifeinorge on Facebook - her må du legge deg til som venn!


Fristen for blogghoppingen er 31. mai 2014.

Hver enkelt designteam medlem har fått felles oppgave å jobbe etter

Blogghopp-lista ser ut som følgende:Lykke til på bloggrunden ♥
*********


27 kommentarer:

 1. Spennende blogghopp.
  Har vært innom alle bloggene og lagt igjen kommentar. Har også lagt meg til som følger av både Stampartic og Project Life (bloggene), likt Stampartic på FB og er venn med PL på fb.

  SvarSlett
 2. Fantastiske premier. Jeg har besøkt alle de kreative bloggene og lagt igjen kommentarer. Er følger og liker der det er krevd. Flott blogghopp.

  SvarSlett
 3. Da har jeg vært på blogghopp hos alle bloggerne,lagt igjen kommentarer og funnet masse inspirasjon. Likt Stampartic på FB og følger bloggen, det samme har jeg gjort fra før med PLN.

  SvarSlett
 4. Så masse variert og flott inspirasjon i alle bloggene! Kommentarer er lagt igjen hos alle + likt og følger både Stampartic og PLN :)

  SvarSlett
 5. Så mye flott dere har laget ! :)
  Jeg har hoppet innom hver og en av dere, følger er jeg allerede på begge blogger og nå følger jeg også begge på facebook ! :)

  SvarSlett
 6. Da har jeg hoppet fra blogg til blogg :-) , lagt igjen kommentarer, lagt meg til som ny følger rundt om, og ikke minst lagt blogghoppen i min sidebar på min bloggside! Her var det masse spennende flotte premier så dette blir spennende. Jeg har også likt dere på FB.
  Ønsker dere alle en fin maidag :-) :-)

  SvarSlett
 7. Ferdig hoppet! Med masse inspirasjon, takker jeg for mulighetene til å vinne! HADDE vært gøy!

  SvarSlett
 8. Har besökt alla sidor , härligt mycket inspiration

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltså jag har gjort bloggrundan och lagt till mig på sidorna ,hoppas på vinst förutom all inspiration ;-)

   Slett
 9. Nu har jag kikat runt på alla bloggarna.JÖSSES så mycket vackert alla skapar!!!
  Ha det så gott.
  Kram MAlin

  SvarSlett
 10. DA har jeg virkelig hatt en nytelses-rik kveld med masse inspirasjon. Har vært i alle bloggene, og har både stampartic og PJ Norge i min blogg, samt likt begge på Face.

  SvarSlett
 11. Jeg er ferdig med å hoppe...er følger på begge bloggene og på FB. Oppdrag utført. Mye flott å hvile øyene på .

  SvarSlett
 12. . Nå har jeg vært runden rundt og gjort det jeg skal , alle steder. Det har vært en fantastisk reise i kreativitet, utrolige flotte ting jeg så på min vei rundt. Takker så meget for alle inntrykkene jeg fikk lov til å oppleve

  SvarSlett
 13. Det var gøy at to flotte blogger har slått seg sammen i et super blogghopp! Tusen takk for det! Det er sååå mye fint å se på og masse av inspirasjon!

  SvarSlett
 14. Da tror jeg at jeg har vært innom alle bloggene, og i samme slengen hentet masse inspirasjon. Så gøy med blogg-hopp. :)

  SvarSlett
 15. Åh, så mycket inspiration jag fick när jag hoppade runt bland bloggarna! Så mycket fint ni har skapat!
  Jag har lagt mej som följare här, men har tyvärr inte Facebook, så där kan jag inte "like".

  Men... jag gör det ändå! Like you all! *ler*

  SvarSlett
 16. I am not on facebook but I am a new follower to your blog. I haven't tried PL but I do enjoy using the elements that have resulted from this style. A great prize. Off to check out the inspiration from the DT. Hugs

  SvarSlett
 17. For en runde!!! Så utrolig masse flinke folk og sååååå masse inspirasjon! Nå er det rett på scrapperommet, for nå klør det i fingrene! Tusen takk! La igjen kommentarer hos alle sammen!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 18. Nå har jeg hoppet hele runden, og lagt igjen en kommentar til alle og enhver :D så mye lekkert og inspirerende å se på ;-)

  SvarSlett
 19. Har virkelig hatt en hyggelig morgenstund med mange flotte blogger. masse inspirasjon.

  SvarSlett
 20. no har eg vert inne på alle bloggene :) og lagt igjen komentar på alle bloggene :) så har eg lagt meg til som følger på project life bloggen og stamp artic bloggen .. og følger både project life og stamp artic på facebook. så no har eg gjort alt :) håper det var her eg skulle skrive det. klem fra ina

  SvarSlett
 21. Da er jeg klar for å begynne hopperunden min :)! Gleder meg veldig, for jeg vil lære masse <3 <3 <3

  SvarSlett
 22. da har jeg hoppet meg rundt blogghoppen. Så mye flott og inspirerende.
  Har vært innom alle bloggene og lagt igjen kommentar. Har også lagt meg til som følger av både Stampartic og Project Life (bloggene), likt Stampartic på FB og er venn med PL på fb.

  SvarSlett
 23. Så spennende blogghopp dere har laget:) Må bare berømme alt det vakre dere har laget, og ikke minst de flotte premiene! Alle DT er besøkt +FB! Lykke til med trekningen:)

  SvarSlett
 24. Bloggrunden er fullført, og jeg liker og følger alle sammen. <3
  Stor og god klem fra meg med et ønske om en god helg til alle sammen! :)

  SvarSlett
 25. Bloggrunden er gjennpmført, og noe så moro! ok nesten en hel dag, digger så masse inspirasjon <3 En ting vet jeg, det er at jeg skal satse skikkelig på PL, gleder meg <3 <3 <3 Må samle inn masse stæsj, så håper jeg vinner litt så trenger ekstra lodd <3 Så jeg har likt begge sidene deres på facebook også :) Gleder meg til å følge disse videre <3 Ha en super helg <3

  SvarSlett
 26. Søren og, jeg glemte å varsle her om at jeg har utført alle deler av oppdraget...

  SvarSlett