torsdag 22. mai 2014

Siste gjestedesignerbidrag i mai

Da er det straks på tid for meg å si takk for min opptreden her inne. 
Frem til nå har jeg fulgt min egen oppfordring om å lage alle kortene mine selv av rester og ting jeg har liggende.. Etter å ha tittet litt mer på alt flott dere andre har laget med disse ferdigkortene - måtte jeg nesten prøve det selv jeg og.. Tenkte at jeg skulle prøve å gjøre det mer avansert enn resultatet faktisk ble, men jeg hadde litt vondt for å klusse med bildene fra en topptur jeg tok alene i fjor vår.. Så siden min ble ganske enkel denne gang også.. - det er visst sånn jeg lager PL-sider:-)

Det eneste som ble tilført disse småkortene, var faktisk tittel...

De samme bokstavene ble brukt til å lage dato, slik at det ble en viss sammenheng, og så limte jeg på en sommerfugl på ett av kortene... Så enkelt ble det, og da gikk det jo faktisk litt fortere - det skal jeg innrømme..men jeg vet liksom ikke om jeg koste meg like mye når jeg bare limte det inn slik. Men, jeg ble iallefall veldig fornøyd med å få bildene fra denne turen samlet i et album..


Før jeg takker endelig for meg, vil jeg minne på utfordringen min, og den supre premien du kan vinne hvis du blir med - du har frem til neste torsdag..


3 kommentarer:

  1. Synes det ble kjempefint jeg. Bildene er så flotte i seg selv og da er det ikke alltid en trenger så mye dill utenom (selv om jeg har store problemer med å la være hi hi) Liker så godt det blomstrete kortet og det var nydelig med den sommerblomsten. Flott natur du har i området ditt ;)

    SvarSlett
  2. Flotte sider, jeg gruer meg for å publisere min første side. Jeg gjør det også enkelt. Bilder i fokus, men jeg regner med, at med mer erfaring blir det enklere. Flott å følge med her.

    SvarSlett
  3. Vidunderliga foton på dina fina sidor!

    SvarSlett